Pate de maruntaie de pasare

de Panacris in Aperitive / Garnituri, 15 Apr 2011 | 1847 vizualizari

 

Ce sa faci din 3 ficatei, 3 pipote, 3 inimioare si 3 oua!!! Restul ingredientelor sigur le gasesti prin camara ta............

 

INGREDIENTE

  • ficat de gaina 3 bucati
  • pipota de gaina 3 bucati
  • inima de gaina 3 bucati
  • unt 150 gr
  • mustar 1 lingura
  • sare
  • piper
  • nucsoara
  • oua 3 bucati
  • ceapa 1 bucata
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pate de maruntaie de pasare:

Se fierb ouale in apa sarata cca. 3 minute. (Eu am folosit aparatul de fiert oua!!!!!) Maruntaiele de pasare se pun la fiert cu un praf de sare. Intre timp ceapa se curata, se taie marunt si se caleste intr/un pic de unt si apa. Dupa ce au fiert ouale se curata de coaja si se scot galbenusurile. Se dau maruntaiele fierte impreuna cu ceapa calita prin masina de tocat (am folosit robotul de bucatarie, ceea ce nu va recomand fiindca nu s/a tocat foarte fin!!!). Apoi se adauga galbenusurile, mustarul, untul moale, nucsoara rasa, sare si piperul. Se amesteca bine pana se omogenizeaza compozitia.


Se poate servi ca atare cu paine sau se pot umple albusurile ramase.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pate de maruntaie de pasare" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T800E

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

LUK 1

15.04.2011, 20:21

mena29 1

15.04.2011, 22:23

bucatarimcudiana 1

15.04.2011, 23:29

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

6520 puncte

Lau

Lau 9

6410 puncte

Rocsi

6390 puncte

MotanLaOale

5270 puncte

Panacris

4290 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciorba de burta

de Adi 4

ieri la 12:20

Sandvis Caprese

de RODIMUR 5

pe 22.06 la 23:15

Milkshake de piersici si banane

de vasimur 3

pe 22.06 la 18:35

RETETA RECOMANDATA
Tartine cu salata de oua