Pate din ficat de pasare

de aziz in Aperitive / Garnituri, 3 Ian 2012 | 4737 vizualizari

COMENTARII (20)

Miha 1

03.01.2012, 13:17

Bun bun... Am facut si eu de sarbatori. Am umplut ouale.

Cris2711 1

03.01.2012, 13:20

Atat de mult imi place ca nu mai plec Dai?

diaconta 1

03.01.2012, 13:32

mi-e dor de-un pate facut in casa

MotanLaOale 1

03.01.2012, 13:41

bun bun

Rocsi 1

03.01.2012, 13:41

trebuie sa fac si eu neaparat!!!

Lau 1

03.01.2012, 14:15

place

MIUTA 1

03.01.2012, 14:37

Foarte bun

mirela0911 1

03.01.2012, 14:55

pateul de casa = cel mai bun

gaby_gabytza 1

03.01.2012, 15:02

Place

brunetica 1

03.01.2012, 16:08

super

silvi0ara 1

03.01.2012, 16:37

Mmmmmmmmm,bun.

alinutza1983 1

03.01.2012, 17:35

hmmm...mi-e pofta!

Zambareata 1

03.01.2012, 19:55

pofticioaselornumai mie sa imi fie pofta???

Dana Cristea - pusikmea 1

04.01.2012, 08:03

ma tenteaza sa incerc azi....dar n-am blender...oare daca il dau prin masina de tocat iese fin?

aziz 1

06.01.2012, 12:45

multumesc tuturor de vizita si apreciere ,

diaconta 1

06.01.2012, 13:26

Azizule,unde Doamne fereste umbli de nu mai dai pe-aici? fa bine si treci la datorie

aziz 1

06.01.2012, 13:34

bai dia de verdele asta asa crudutz de unde ti se trage si parul zburlit...?pup fata faina!!

mena29 1

09.01.2012, 15:15

Place!

Mihaela11_jo 1

17.01.2012, 11:27

Foarte aromat
Si eu am facut vineri ca nu mancam"borc"

aziz 1

17.01.2012, 15:12

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu fructul pasiunii

ieri la 18:49

Gogosi pufoase, reteta mamei

de laura_n 7

ieri la 17:06

Tort sarat cu mazare si crema de branza, un aperitiv festiv si gustos

de Rocsi 9

pe 17.04 la 21:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Pateu de ficat