Pate din ficat de pasare

de aziz in Aperitive / Garnituri, 3 Ian 2012 | 2694 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5-6 ficatei de pasare de preferinta proaspat
  • o ceapa marisoara
  • un catel de usturoi
  • o lingura de otet
  • 75 gr unt la temperatura camerei
  • o lingura pasta de tomate
  • sare,piper
  • supa instant
  • oregano,busuioc......sau ce va place 

 

Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pate din ficat de pasare:

Punem ficatelul sa dea cateva clocote cu lingura de otet. Ceapa se taie si se caleste in putin ulei, iar la sfarsit se adauga si pasta de tomate. Intr-un castron se pun ficateii fierti cu ceapa calita, untul la temperatura camerei + condimentele preferate si cu blenderul amestecam pana obtinem o pasta fina. La inceput va fi ceva mai moale ca ingredientele sunt calde insa o data pus in frigider se va obtine o pasta usor de intins si delicioasa si sanatoasa......:)

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pate din ficat de pasare" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (20)

mena29 1

09.01.2012, 15:15

Place!

Mihaela11_jo 1

17.01.2012, 11:27

Foarte aromat
Si eu am facut vineri ca nu mancam"borc"

aziz 1

17.01.2012, 15:12

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

11000 puncte

nico15

8250 puncte

Camelya

7870 puncte

Constelatialeu

7840 puncte

Valclaudia

6910 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Kebab libanez de pui
  • 23

    MA

  • 24

    MI

  • 25

    J

  • 26

    V

  • 27

    S

  • 28

    D

  • 29

    L

RETETA RECOMANDATA
Pate din ficat de pui - varianta îmbunătățită