Galuste cu sos de ciuperci

de Ligia Bxl in Aperitive / Garnituri, 23 Dec 2010 | 4859 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 gr de faina
  • 500 gr de ciuperci
  • 3 cepe mari
  • 4 oua
  • 200 ml de ulei
  • 100 ml vin
  • 2 linguri de bulion
  • 1 lefatura de verdeata
  • piper
  • sare
  • delicat
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Galuste cu sos de ciuperci:

Se pune faina intr-un castron iar in mijloc se face o adancitura in care se pun ouale batute cu delicatul si cca 50 ml apa.Se framanta aluatul si se modeleaza galuste cu mana unsa in ulei.Se pun la fiert in apa clocotita,usor sarata si se fierb bine.Se curata si se spala ceapa si ciupercile,apoi se taie ciupercile marunt si ceapa in felioare.Se inabusa ceapa cu uleiul si putina apa.Cand s-a calit bine se pun ciupercile si se inabusa impreuna pana se inmoaie.Se toarna bulionul diluat cu vin se adauga galustele,verdeata tocata(eu am folosit marar)sare si piper dupa gust.Se lasa sa dea in cateva clocote.Se pot servi cu smantana sau cascaval ras.

Daca ti-a placut reteta noastra "Galuste cu sos de ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (21)

Ligia Bxl 1

25.12.2010, 15:15

multumesc ptr aprecieri fetele

elena1988 1

04.03.2011, 15:22

Ligia Bxl 1

30.08.2011, 16:44

elena merci ptr vizita

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Sos de ciuperci