Pateu de ficat cu vin de Porto și pastă de ceapă roșie

de TVPaprika in Aperitive / Garnituri, 3 Iun 2013 | 5448 vizualizari

COMENTARII (19)

alilianaa 1

03.06.2013, 22:48

Arata foarte bine, iar ca gust cred ca este foarte bun!

Dya Daniela Andrei 1

03.06.2013, 22:49

Imi place!

Bunica 1

03.06.2013, 22:50

sa pun stafide in pateu nu m-am gandit niciodata.Cred ca este foarte gustos cu stafide si vin.

RuxyRux 1

03.06.2013, 22:52

Grozav trebuie sa fie....chiar in aceasta seara am preparat pateu de ficatei in casa

diaconta 1

03.06.2013, 22:52

eu nu vreau cu ceapa

simona72 1

03.06.2013, 23:33

Grozav!!!!

Corinuta 1

04.06.2013, 00:10

aiaiai ce bun!

Bya Ralu 1

04.06.2013, 00:15

hmmm ce bun

MotanLaOale 1

04.06.2013, 08:50

bun bun

adry88 1

04.06.2013, 09:02

ce bun!

- Andreea - 1

04.06.2013, 09:03

Trebuie sa fie tare bun...

ianculubita 1

04.06.2013, 09:37

foarte bun dar fara calire nu merge??

_Alina_ 1

04.06.2013, 09:44

Rocsi 1

04.06.2013, 10:52

Alina26 1

04.06.2013, 11:55

imi place!!!!

Sylvia 1

04.06.2013, 19:12

bun venit in randul Bucatarasilor !!! lucrez in domeniu culinar in Franta si ma delectez de cate ori am ocazia cu emisiunile voastre, pentru pasionatii de gastronomie este aur curat canalul Paprika tv succes mult in continuare !

TVPaprika 1

04.06.2013, 19:44

Multumim frumos, Sylvia! Incantat!

kukibella 1

04.06.2013, 19:58

sebirizescu 1

05.06.2013, 14:36

super

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

ieri la 12:38

Prajitura cu banane si mere - Un desert rapid si aromat

de oanapl 7

pe 14.04 la 21:13

Reteta de desert rapid cu mandarine si ciocolata

pe 14.04 la 14:24

Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

pe 14.04 la 11:37

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Oua umplute