Pateuri cu ciuperci

de Pasiune pentru bucatarie in Aperitive / Garnituri, 4 Mai 2011 | 5351 vizualizari

COMENTARII (21)

Corinuta 1

04.05.2011, 21:29

fromoase foc!

RuxyRux 1

04.05.2011, 21:38

Delicioase!!! Cum este aluatul? In genul foietajului sau?

diaconta 1

04.05.2011, 21:38

ce dolofane delicioase moooooor de drag cand iti vad pozele

mena29 1

04.05.2011, 21:41

La Ancuta 1

04.05.2011, 21:41

ce frumoase

Rocsi 1

04.05.2011, 21:43

vreau si eu ca imi place mult cum arata

Lau 1

04.05.2011, 21:43

ce frumoase sunt

MVMih 1

04.05.2011, 22:52

Vreu si eu!
Un pateu!
Dolofan

Anamaria7 1

04.05.2011, 23:16

supeeer oare daca puneai si putin marar cum erau?

Teo 1

04.05.2011, 23:32

bine te-ai gandit, Bitza!

aziz 1

05.05.2011, 08:48

delicioaseeee

Dana_Retetegg 1

05.05.2011, 09:28

divainbucatarie 1

05.05.2011, 09:46

adry88 1

05.05.2011, 11:18

Adinacarla 1

05.05.2011, 12:19

foarte bune...voi servii si eu unu ...virtual

MotanLaOale 1

05.05.2011, 12:32

bune bune

Bunica 1

05.05.2011, 21:38

S-au terminaaaaat! Asa-mi trebuie daca ajung tarziu. Parca sunt rumenite la soare !

MIUTA 1

06.05.2011, 00:45

eluta 1

07.05.2011, 19:47

le am preparat si eu ieri dupa amiaza,mirosea grozav la mine in bucatarie..am adaugat si marar in amestecul de ciuperci iar aluat am facut un pic mai mult, pentru doua portii .. 5 bilute le am umplut cu branza condimentata cu sare,piper si marar,iar deasupra am pus si cateva seminte de chimen..delicioase intradevar!

Pasiune pentru bucatarie 1

07.05.2011, 21:12

Eluta ma bucur ca ti-au placut,o sa le fac si eu cu branza ca mi-ai facut pofta

COMENTEAZA

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Rulada din carne tocata cu ciuperci si cascaval Delaco