Pavlova

de gaby_duceag in Torturi, 5 Iun 2011 | 20262 vizualizari

COMENTARII (120)

aziz 1

05.06.2011, 13:32

mamaaaaaaaaaaaaaa cum arataaaaaa gaby tu devii pe zi ce trece mai profi ,superba L multi ani,Dya!!

Bunica 1

05.06.2011, 15:00

Bine ca ai pierdut hlizeala ce fata buna esti .........iti faci parte ca e ziua Dyei....., te-ai scos .... ce mai conteaza acolo.....cateva calorii/

gaby_duceag 1

05.06.2011, 15:51

DECI NU, NU MI-A PLACUT
Ca mi-a revenit numa' o felie
))))
Bai, nu ziceti la nimeni da' io o sa-mi fac unul si incui usa), poate asa ma satur

diaconta 1

05.06.2011, 15:57

apoi cum sa ne dai si noua cand n-ai mancat nici tu pe saturate
oare cum as face cand incui tu usa,io sa raman pe dinauntru cu bunaciunea?

ionela2682 1

05.06.2011, 16:05

super...mama Gabitzo ..cat ai muncit ! si doar cu o felie te-ai ales! Saraca de tine!

Anamaria7 1

05.06.2011, 16:50

ce minunatie arata grozaaav!

miremirc 1

05.06.2011, 17:09

imi place poza

ANCA 1

05.06.2011, 17:21

ce frumuseteeee !!! tot portie dubla vreau ! la multi ani, Dya!!

ela 1

05.06.2011, 17:23

mamaaaaaaaaaaa..........ce+i aici............. dar nu ne arati nici macar o felie cum arata ??????????

lia maria 1

05.06.2011, 18:19

supr

Criss 1

05.06.2011, 18:22

Super! E desertul meu favorit, l-am pregatit si eu in mai multe variante.

Dya Daniela Andrei 1

05.06.2011, 18:30

Iti multumesc din suflet draga mea Gaby! E minunat!!!!

Tie si tuturor celor care imi sunteti alaturi astazi, va doresc o viata senina, cu sanatate si bucurii

Bucataras Medi 1

05.06.2011, 19:03

Cofetareasa Gaby deja ma enervezi rau de tot .........trebuie sa recunosc ca le face frumoase si cred ca si bune da' ma enerveaza cu denumirile astea internationale ..................oare nu putea sa-i spun prajitura cu cirese, capsune si frisca din smantana dai'a grasa de care foloseste ea........nu, nu se putea trebuia sa-i spuna Pavlova, auzi la ea

Bucataras Medi 1

05.06.2011, 19:06

La multi ani,Dya!...............

Dana_Retetegg 1

05.06.2011, 20:02

kamy 1

05.06.2011, 20:58

super extra mega.....

diaconta 1

05.06.2011, 21:01

Medi daca o sa le spuna tot asa ciudat,n-o sa le putem citi,doar o sa salivam la greu

adry88 1

05.06.2011, 21:22

excelenta

deyutzky 1

05.06.2011, 22:03

extraordinar

gaby_duceag 1

05.06.2011, 22:14

Va multumesc frumos, tuturor.

Medi, tortul/prajitura se numeste Pavlova pentru ca nu este o reteta romaneasca ci este denumita dupa dansatoarea de balet, Anna Pavlova.

Sa denumesc Pavlova - prajitura cu cirese sau bezea umpluta ar fi ca si cand as numi Amandina - prajitura cu cacao.
Sunt denumiri consacrate ale unor deserturi renumite carora nu le schimbam noi numele
Oricine doreste sa faca acest desert intreaba pe google de Pavlova, nu de prajitura cu cirese si capsuni, care au mii de variante

Bunica 1

05.06.2011, 22:23

Medi, daca ii spunea Laura Lavric crezi ca ar fi ramas nemancata ?

gaby_duceag 1

05.06.2011, 22:28

Nu as fi putut sa ii spun altfel daca asta ii e numele .
De ce nu le spuneti sarmalelor - carne tocata invelita in varza?

ela 1

05.06.2011, 22:31

auzi,fata...dar o felie cum arata nu ne arati?????????????

Bunica 1

05.06.2011, 22:41

Sarmalelor li se mai spune si invartite Ce sa mai puna si taiata ca a mancat-o! N-a oprit nici de poza

gaby_duceag 1

05.06.2011, 22:45

Nu, Ela.
Am plecat cu el de acasa. L-am taiat si mancat in 5 minute.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Limonada a la Cleme - reteta racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Desert tort musuroi de cartita