Pavlova

de La Ancuta in Dulciuri, 25 Iul 2011 | 5774 vizualizari

COMENTARII (47)

marcela1979 1

25.07.2011, 20:06

primaaaa o portie mareee iau

Rocsi 1

25.07.2011, 20:07

o minunatie..si cu zmeura..nota 10

diaconta 1

25.07.2011, 20:12

adica,data viitoare faci doua,sa-mi dai si mie asta ai vrut sa spui,nu?

diaconta 1

25.07.2011, 20:13

stii ca ma enervezi

La Ancuta 1

25.07.2011, 20:17

Carla ti-as da, dar am papat tot, tot

La Ancuta 1

25.07.2011, 20:17

Multumesc Rocsi

La Ancuta 1

25.07.2011, 20:18

Dia... data viitoare fac doua ca sa pap eu sa ma satur

La Ancuta 1

25.07.2011, 20:19

Gaby ma enerveaza pe mine, asa ca trebuia sa caut si eu pe cineva

Ina 1

25.07.2011, 20:22

gaby_duceag 1

25.07.2011, 20:23

Anca, in stilul asta te-as enerva mereu
Ia sa mai coc io un desert epidemie ))))))))

diaconta 1

25.07.2011, 20:23

si v-ati gasit amandoua sa ma enervati pe mine
atunci fa trei ori patru,poate cad ceva firmituri macar

diaconta 1

25.07.2011, 20:24

Gaby,nu te potolesti delooooooooooc vad

marcela1979 1

25.07.2011, 20:24

asa anca ai mancat tot si noua nimik nimik

La Ancuta 1

25.07.2011, 20:32

Ina

La Ancuta 1

25.07.2011, 20:33

Gaby ia nu mai fa tu nimic, ca se pune pe solduri (pe ale mele)

La Ancuta 1

25.07.2011, 20:34

Carla recunosc fara remuscari ca am mancat-o toata

La Ancuta 1

25.07.2011, 20:35

"si v-ati gasit amandoua sa ma enervati pe mine"... lasa ca nici tu nu te lasi

gaby_duceag 1

25.07.2011, 20:42

si pe....
)))

RuxyRux 1

25.07.2011, 21:05

Suuuper extra senzational

mirela0911 1

25.07.2011, 21:22

cat de bine poate sa arate apoi de gust nu mai zic

La Ancuta 1

25.07.2011, 21:53

"si pe...." ha,ha,ha... ca sa nu ma oftic

La Ancuta 1

25.07.2011, 21:54

Multumesc mult Ruxy

La Ancuta 1

25.07.2011, 21:54

Mirela prea bine nu arata, dar a fost tare buna

lilik 1

25.07.2011, 22:03

delicioasa si arata chiar bine

Lau 1

25.07.2011, 22:26

ce bine arata

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu crema de vanilie, reteta simpla si rapida

de Miha 9

la 13:46

Rețetă gustoasă de post: Sote de conopidă cu ciuperci

ieri la 19:36

Reteta de Muschiulet de porc in crusta aromata - un deliciu crocant si sanatos

de Miha 9

ieri la 18:53

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Desert tort cu afine si bezea de lamaie