Pavlova cu fructe-Reteta cu nr.300

de Constelatialeu in Dulciuri, 30 Sep 2013 | 2070 vizualizari

 

Am vrut sa-mi danseze si mie balerina asta,ca doar am implinit 300 de retete.I-am promis ca-i fac o fusta frumoasa,acum ca mi-a iesit sau nu,ramane sa apreciati voi....
PS.Ador bezeaua,sunt fana ei.....

 

INGREDIENTE

  • ''Fusta Pavlovei''
  • 3 albusuri
  • 175 g zahar cu granulatie medie
  • 1 lingurita otet de vin alb
  • 1 lingurita de amidon
  • Umplutura
  • 200 ml smantana pt.frisca 32% grasime
  • 100 ml smantana peste 60 % grasime
  • 50 g zahar pudra
  • 1 rodie
  • 30-40 g zmeura
  • 20 g coacaze rosii
  • ciocolata rasa
Portii: 6
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pavlova cu fructe-Reteta cu nr.300:

Albusurile le batem bine cu un praf de sare, apoi adaugam zaharul, cate o lingura si apoi mixam foarte bine. Repetam procedura pana terminam zaharul. Apoi adaugam otetul si mixam 2 minute. La final adaugam amidonul si la fel mixam 2 minute.


Tapetam o tava (eu am folosit o tava de tarta) cu hartie de copt si intindem bezeaua, care devine fusta balerinei, fiecare o face cum vrea. Dam la cuptor bezeaua timp de 1 ora-1 ora si 15 minute, la temperatura de 130-150 grade, se lasa focul mic.


Cand este gata se lasa sa se raceasca si se pregateste frisca. Eu n-am batut-o foarte tare, am lasat frisca mai moale. Intintem frisca peste bezea iar apoi fructele si la final radem ciocolata deasupra.

 

TIPS-URI

1

dupa fiecare lingura de zahar pusa sa se mixeze 2-3 minute ,pentru a obtine un miez deosebit,poros,la uscarea bezelei

Daca ti-a placut reteta noastra "Pavlova cu fructe-Reteta cu nr.300" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Large

- 28 %
179.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (44)

Constelatialeu 1

30.09.2013, 22:03

Rocsi

Andreea Caroline 1

01.10.2013, 11:27

Krystyan Trendy 1

02.12.2013, 10:54

minunata

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pavlova cu zmeura