Pavlova cu zmeura si frisca

de Constelatialeu in Dulciuri, 17 Iul 2015 | 3384 vizualizari

COMENTARII (15)

Andra_Constantinescu 1

17.07.2015, 22:16

Buna!

Aurelia 07_07 1

17.07.2015, 22:19

Minunat !

Ina 1

17.07.2015, 22:21

Trebuie sa fac si eu Pavlova

-Licurici- 1

17.07.2015, 22:24

foarte buna!

diaconta 1

17.07.2015, 22:29

Vin sa servesc de la tine ca mie nu-mi iese

diaconta 1

17.07.2015, 22:31

Hai ca o asteptam si pe-a saptesutea Bravo fata harnica

Gicuta 1

17.07.2015, 22:35

Tare buna!

Merisor 1

17.07.2015, 22:36

Eu n-am facut pavlova, inca, dar daca tot e pe val, cred ca am s-o testez. Frumos arata a ta!

Constelatialeu 1

17.07.2015, 22:40

Mie imi plac bezelele foarte mult,as manca mereu,dar ma abtin...din cand in cand ma sacrific...

MotanLaOale 1

17.07.2015, 23:07

buna buna

mirela0911 1

18.07.2015, 09:06

Asta e buna rau! Am facut si eu, dar cu visine!

Panacris 1

18.07.2015, 10:28

robert_b 1

18.07.2015, 12:05

Bya Ralu 1

18.07.2015, 15:52

bunnnnnnnnnnnnnn

Rocsi 1

19.07.2015, 12:34

Super!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Desert tort aniversar - 5 ani de bucataras