Peanut butter macaroons

de RuxyRux in Prajituri, 24 Noi 2010 | 3081 vizualizari

 

Prajiturele cu gust intens de alune , aromate cu lichior de alune si infasurate din plin in zahar pudra. Excelente!

 

INGREDIENTE

  • 1 albus de ou
  • 400 gr unt de alune
  • 55 gr zahar pudra si inca ceva pentru decor
  • 1/4 esenta alune( puteti inlocui cu vanilie, migdale)
  • 1 lingura plina de lichior de alune
  • 1 lingurita de coaja de lamaie  
Portii: 36
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Peanut butter macaroons:

1. Pregatiti foaia de pergament pentru copt.


2. Amestecati pasta de alune cu albusul de ou putin batut, adaugati zaharul pudra si esenta si framantati o pasta cremoasa.


3. Adaugati coaja de lamaie, lichiorul, mai amestecati inca 30 de secunde.


4. Umpleti foaia pergament cu o mana generoasa de zahar pudra.


Impartiti aluatul in doua si dati forma unui sul fiecarei bucati cu lungimea de aprox. 20 cm.


5. Taiati fiecare bucata in bucatele micute aproximativ egale.


6. Asigurati-va ca fiecare prajiturica e trecuta bine prin zaharul pudra.


7.Lasati-le la odihnit 30 de minute.


8. Incalziti cuptorul la 180 grade si coaceti maxim 15 minute


9. Lasati prajiturelele la racit pe un gratar si serviti-le cu bucurie!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Peanut butter macaroons" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

Rocsi 1

25.11.2010, 10:19

RuxyRux 1

25.11.2010, 10:27

Rocsiiii...te invit cu drag!

corina241 1

25.11.2010, 23:44

de astea nu am auzit,dar trebuie sa fie bune

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

4835 puncte

anuta

3074 puncte

lucy2002

3048 puncte

simona72

2347 puncte

 Adi

1900 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bulgur cu midii, caracatita si ceapa verde

ieri la 21:07

Bulgur cu ciuperci si porumb marinat

ieri la 20:17

Nectar de corcoduse

de anuta 1

ieri la 12:18

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu cirese