Pear Crumble Muffins

de MyFancyCake in Prajituri, 18 Ian 2012 | 1752 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 120 gr faina,
  • 140 gr zahar,
  • 1 lingurita si jumatate praf de copt,
  • 40 gr unt la temperatura camerei,
  • un praf de sare,
  • esenta de vanilie,
  • 1 ou,
  • 120 ml lapte,
  • 3 pere,
  • 1/2 cana faina de orez,
  • 4 lingurite nuca de cocos,
  • 4 lingurite zahar brun,
  • 4 lingurite unt la temperatura camerei.
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pear Crumble Muffins:

Pregatim tava de muffin. Pentru un aspect mai rustic, de toamna, eu am ales sa inlocuiesc formele de hartie pentru muffins cu hartie simpla de copt.


Intr-un bol amestecam faina, zaharul, praful de copt, sarea si untul.Mixam pana cand obtinem un amestec nisipos.Adaugam 60 ml de lapte si mixam usor.Separat amestecam oul cu restul de lapte si cu esenta de vanilie si il turnam peste amestecul de faina. Mixam pana obtinem o crema fina.Dupa ce pregatim aluatul, adaugam perele taiate cubulete si amestecam usor. Distribuim aluatul in 12 forme de muffins.


Pentru crumble amestecam faina de orez, zaharul brun, nuca de cocos si untul.Peste fiecare muffin adaugam 3 lingurite de crumble.


Coacem briosele la 160 grade Celsius timp de 35 - 40 de minute.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pear Crumble Muffins" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

mamaieelena 1

18.01.2012, 11:54

jolygina 1

18.01.2012, 12:12

bunatati ce sa mai

Lau 1

18.01.2012, 13:54

place

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

8680 puncte

Rahela Velicu

8650 puncte

RODIMUR

8300 puncte

CameliaR

8100 puncte

GeorgiG

7370 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Șarlota Diplomat, cu portocale

de RODIMUR 5

la 00:30

Tort de ciocolată şi cafea cu glazură oglindă

de Ancutsa 5

ieri la 23:27

Biscuiti vitralii

ieri la 21:46

RETETA RECOMANDATA
Briose cu ciocolata