Penne cu carne tocata de pui si mazare

de Bya Ralu in Penne, 21 Dec 2015 | 3463 vizualizari

 

O reteta luata de pe site-ul Lidl, e putin modificata dar tare buna

 

INGREDIENTE

  • paste penne
  • carne tocata de pui
  • 1 rosie
  • 1/2 borcan de mazare
  • 1 ceapa alba
  • 2 linguri de smantana
  • sare/piper/boia dulce/busuioc
  • parmezan ras
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Penne cu carne tocata de pui si mazare:

Pastele se fierb intr-o craticioara in apa cu sare.

Carnea de pui tocata se pune intr-o tigaie cu ulei de masline si se lasa putina sa se prajeasca.

Se pune putina apa si vinul alb,lasam la foc potrivit sa fiarba.

Dupa circa 10 minute se pune ceapa taiata solzisori,se pune apa cat sa acopere si condimente.

Cand zeama scade se pune mazarea scursa,si rosia data pe razatoarea mare si se ia un polonic din zeama in care au fiert pastele.

Se pune si smantana,se mai subtiaza cu putina zeama de la paste si se pun si pastele fierte.

Se lasa cateva minute pana scade zeama,iar pastele se amesteca cu gustul sosului.

TIPS-URI

1

se servesc cu parmezan ras

Daca ti-a placut reteta noastra "Penne cu carne tocata de pui si mazare" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (23)

anca_rm 1

22.12.2015, 08:24

buneeee ,

Bya Ralu 1

22.12.2015, 13:22

xandrinne

Bya Ralu 1

22.12.2015, 13:22

anca

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Penne cu ciuperci si sos alb