Penne cu ciuperci si sos alb cu branzeturi

de Rocsi in Penne, 19 Iun 2016 | 7282 vizualizari

COMENTARII (32)

Bya Ralu 1

19.06.2016, 19:15

f bune

Constelatialeu 1

19.06.2016, 19:19

Ai lasat gaina fara pene?

daniastefania 1

19.06.2016, 19:21

Yammy!

deyutzky 1

19.06.2016, 19:23

Bune pastele cu sos alb!

mirela0911 1

19.06.2016, 19:25

Îmi cam place ce ai făcut!

MotanLaOale 1

19.06.2016, 19:25

bune bune

Gherca Daniela 1

19.06.2016, 19:40

Rocsi 1

19.06.2016, 19:42

Multumesc Bianca

Rocsi 1

19.06.2016, 19:42

Cleme, nu fac din astea, ca imi e mila

Rocsi 1

19.06.2016, 19:42

Multumesc Stefania

Rocsi 1

19.06.2016, 19:42

Chiar ne-au placut si noua Dey

Rocsi 1

19.06.2016, 19:42

Mirela, hai la o portie

Rocsi 1

19.06.2016, 19:42

Multumesc Vladimir

Rocsi 1

19.06.2016, 19:42

Daniela

Bunica 1

19.06.2016, 20:15

Bunătate de paste!

Rocsi 1

19.06.2016, 20:29

Multumesc mult Buni

Merisor 1

19.06.2016, 22:05

Sunt bune cu sos de branzeturi!

Rahela Velicu 1

20.06.2016, 10:02

AndrutzaP 1

20.06.2016, 10:19

Cu sos de branzeturi sunt absolut delicioaseeeee

CameliaR 1

20.06.2016, 11:24

Delicioase!

diaconta 1

20.06.2016, 17:39

foarte bune,am mai zis

Rocsi 1

20.06.2016, 19:12

Asa este Merisor

Rocsi 1

20.06.2016, 19:12

Rahela

Rocsi 1

20.06.2016, 19:13

Multumesc Andrutza

Rocsi 1

20.06.2016, 19:13

Camelya, multumesc

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Penne la cuptor cu ciuperci și sos Gouda