Penne cu crenvusti

de MotanLaOale in Penne, 5 Aug 2015 | 8197 vizualizari

 

Foarte bune.

 

INGREDIENTE

  • 400g paste (penne am avut eu)
  • 400g crenvusti vienezi
  • 1 ceapa rosie
  • 1 ceapa galbena
  • 1 ardei verde
  • 1 ardei capia
  • 4-5 rosii
  • 50ml ulei
  • 1 lingura pasta de ardei
  • 2 linguri pasta de tomate
  • amestec condimente pentru paste (luate din Grecia)
  • vegeta
  • piper
  • 5-6 cuisoare
  • nucsoara
  • 50g cascaval
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Penne cu crenvusti:

Ceapa se curata, se toaca marunt si se pune la calit in ulei intr-o cratita 3-4 minute.

Se pune vegeta si piper.

Ardeiul se curata, se toaca si se pune peste ceapa si se caleste 3-4 minute.

Se pune apa si se lasa la fiert io minute.

Se pun rosiile taiate cubulete si se mai fierbe 10 minute.

Se pun condimentele, cuisoarele si nucsoara.

Se pune pasta de ardei si pasta de tomate.

Crenvustii se taie la 2 cm si se pun in cratita peste legume sa fiarba 8-10 minute.

Se completeaza cu apa daca este nevoie.

Se gusta de sare si se opreste focul.

Pastele se fierb dupa indicatiile de pe ambalaj, se trec pe sub un jet de apa rece si se lasa la scurs 10-15 minute.

Intr-un vas mai mare se pun pastele si se amesteca cu sosul fierbinte.

Se amesteca din cand in cand timp de 10 minute ca sa se absoarba sosul de catre paste.

Se servesc calde presarate cu cascaval ras.

Pofta Buna!

TIPS-URI

1

Se pot folosi si alte condimente dupa preferinta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Penne cu crenvusti" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Paste cu crenvusti