Penne cu crenvusti

de MotanLaOale in Penne, 5 Aug 2015 | 2628 vizualizari

 

Foarte bune.

 

INGREDIENTE

  • 400g paste (penne am avut eu)
  • 400g crenvusti vienezi
  • 1 ceapa rosie
  • 1 ceapa galbena
  • 1 ardei verde
  • 1 ardei capia
  • 4-5 rosii
  • 50ml ulei
  • 1 lingura pasta de ardei
  • 2 linguri pasta de tomate
  • amestec condimente pentru paste (luate din Grecia)
  • vegeta
  • piper
  • 5-6 cuisoare
  • nucsoara
  • 50g cascaval
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Penne cu crenvusti:

Ceapa se curata, se toaca marunt si se pune la calit in ulei intr-o cratita 3-4 minute.


Se pune vegeta si piper.


Ardeiul se curata, se toaca si se pune peste ceapa si se caleste 3-4 minute.


Se pune apa si se lasa la fiert io minute.


Se pun rosiile taiate cubulete si se mai fierbe 10 minute.


Se pun condimentele, cuisoarele si nucsoara.


Se pune pasta de ardei si pasta de tomate.


Crenvustii se taie la 2 cm si se pun in cratita peste legume sa fiarba 8-10 minute.


Se completeaza cu apa daca este nevoie.


Se gusta de sare si se opreste focul.


Pastele se fierb dupa indicatiile de pe ambalaj, se trec pe sub un jet de apa rece si se lasa la scurs 10-15 minute.


Intr-un vas mai mare se pun pastele si se amesteca cu sosul fierbinte.


Se amesteca din cand in cand timp de 10 minute ca sa se absoarba sosul de catre paste.


Se servesc calde presarate cu cascaval ras.


Pofta Buna!

 

TIPS-URI

1

Se pot folosi si alte condimente dupa preferinta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Penne cu crenvusti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

MotanLaOale 1

10.08.2015, 10:08

dantes 1

25.09.2015, 06:50

Bune!

MotanLaOale 1

25.09.2015, 08:22

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

RETETA RECOMANDATA
Paste cu crenvusti