Penne cu parmezan si sos de rosii

de r3nat02006 in Penne, 17 Ian 2013 | 3033 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 gr paste penne
  • 80 gr parmezan ras
  • 100 gr sos rosii
  • 15 ml ulei masline
  • o lingurita sare
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Penne cu parmezan si sos de rosii:

Se pun pastele la fiert intr-o cratita cu apa si 5 ml ulei. Dupa ce ajung la temperatura de fierbere se lasa 15 minute, apoi se pun la scurs. Se adauga parmezanul si sosul de rosii si se amesteca usor pentru omogenizare. Se orneaza cu patrunjel proaspat si se stropeste cu10 ml de ulei


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Penne cu parmezan si sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Storcator citrice

- 25 %
199.99 lei
149.99 lei

Fierbator Style White

- 30 %
299.99 lei
209.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (3)

Sim0na 1

17.01.2013, 22:07

Lau 1

18.01.2013, 13:43

Rocsi 1

18.01.2013, 15:10

Sunt bune!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert guguluf cu mere
  • 12

    D

  • 13

    L

  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Penne alla Siciliana al Forno