Penne la cuptor

de Alina26 in Penne, 15 Ian 2014 | 12712 vizualizari

 

Dintre toate pastele facute la cuptor,asta e cea mai buna si imi place cel mai mult.E favorita mea.

 

INGREDIENTE

  • 350g pasta(penne)
  • 200g sunca de praga(prosciutto cotto)
  • 200g caizer
  • 100g parmezan ras
  • 500g ciuperci champignons
  • 300g sos de rosii
  • 3 mozzarele
  • 3 lg ulei e masline
  • 100g mazare congelata
  • 1 lingurita busuioc uscat
  • 1 lingurita oregano uscat
  • sare
  • piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Penne la cuptor:

1.Am fiert pasta dupa instructiunile de pe ambalaj,am lasat la scurs si la racit.

2.Am prajit bine caizerul,pe care l-am taiat cubulete.L-am scos cu o paleta si am pus ciupercile cu putina sare,pe care le-am curatat,spalat si le-am taiat in doua sau in patru.Am lasat sa se prajeasca putin.

3.Am taiat mozzarela cubulete,sunca tot cubulte si le-am pus intr-un bol impreuna pasta,ciupercile,caizarul,sosul de rosii,mazarea congelata,jumatate de parmezan,oregano,busuioc,sare si piper si am mestecat bine.Am pus totul intr-o tava si am presarat restul de parmezan.

4.Am incins cuptorul la 200°.Am dat tava la cuptor pentru 20-30 de minute pana s-a rumenit putin.

Pofta buna!!!!

TIPS-URI

1

Puteti folosi cascaval in loc de mozzarella sau chiar mai multe tipuri de branza.

Daca ti-a placut reteta noastra "Penne la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Penne la cuptor cu carne tocata si ciuperci