Penne rigate in salata vesela

de Veronica22 in Penne, 30 Oct 2015 | 1921 vizualizari

 

O salata simpla si de mare efect.
Tot vine si sarbatoarea de halloween si m-am gandit sa pregatesc o salata in ton cu acesta zi.

 

INGREDIENTE

  • 100 gr paste penne rigate
  • 1 mana frunze de salata verde
  • cateva frunze de praz
  • 1 ardei rosu
  • 1 dovlecel
  • 1morcov
  • 100 gr cascaval
  • 1-2 sfecle rosii
  • masline fara samburi
  • sare,ulei de masline,otet de mere
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Penne rigate in salata vesela:

Sfecla rosie se curata de coaja si se pune la fiert  in apa cu putina sare. Cand fierbe apa adaugam si pastele si le lasam sa fiarba si apoi sa se raceasca in apa in care au fiert pentru a se colora cat mai bine.Din dovlecel  taiem felii de 5 mm grosime din care apoi decupam fata de fantoma.Frunzele de salata spalate si scurse bine de apa se rup.Frunzele de  praz  se taie fideluta,morcovul se taie bastonase si rondele fine.Ardeiul rosu se taie in cubulete,de asemeni si cascavalul se taie in cubulete.

 Se amesteca apoi impreuna toate,se adauga si felii de masline. Se lasa deoparte doar feliile de dovlecel peste care presaram foarte putina sare.
 Cand pastele s-au racit se scurg bine si se adauga la salata.
Pregatim un dressing din ulei de masline,sare si otet de mere.Adaugam peste salata si peste feliile de dovlecel.Asezam si feliile de dovlecel peste salata si putem servi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Penne rigate in salata vesela" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de mancare de post cu urzici

de Caty 2

ieri la 17:01

Reteta de nuci umplute, de post

pe 18.03 la 17:55

Reteta de samosa cu dovleac

pe 18.03 la 17:47

Reteta de triunghiuri cu mere si pere

pe 18.03 la 17:40

Reteta de prajitura Ilinca

pe 17.03 la 21:05

TOP
utilizatori

Catalina L

2065 puncte

 Merisor

1400 puncte

Panacris

1337 puncte

RODIMUR

1018 puncte

Constelatialeu

950 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Paste cu ton si parmezan