Pennoni cu sos de carne si ciuperci

de Ina in Paste, 21 Noi 2010 | 5004 vizualizari

COMENTARII (17)

mihaelar63 1

21.11.2010, 21:16

5 furcu , primaaa!!!

ela 1

21.11.2010, 21:31

sofisticate

Ina 1

21.11.2010, 21:34

Denumirea, Ela

Ina 1

21.11.2010, 21:35

Mihaela, ms

ionix 1

21.11.2010, 21:37

imi plac pastele... pastrez carnita si arunc ciupercile

Bucataras Medi 1

21.11.2010, 21:41

daaaaaaaaaaaaa.....................si eu ca si Ionix.................

Ina 1

21.11.2010, 21:42

daca va aude Nadina ca aruncati ciupercile..... ))

RuxyRux 1

21.11.2010, 21:56

Scot carnea si pap ciupercutele cu o pofta nebuuuna! Arata oauuu

Ina 1

21.11.2010, 22:08

haha! hotarati-va si impartiti frateste: care carnea, care ciupercile Ruxy

RuxyRux 1

21.11.2010, 22:40

Eu...clar ciupercile Ina

kamy 1

21.11.2010, 22:44

eu nu arunc nimic pap tot 5f

La Ancuta 1

21.11.2010, 22:50

Vreau si eu o portie. Nu e nimic de aruncat la papica asta buna

MIUTA 1

22.11.2010, 09:58

Si eu vreau,arata super

nadina73 1

22.11.2010, 10:31

ina si eu ciupercileda zi drept cum se pronunta ca mi se stalceste limba in gura.........................i bine oricum i-o fi zicand doar are ciuperci

aziz 1

23.11.2010, 10:16

Ina zii cum vrei cert este ca e delicios!

Dana_Retetegg 1

23.11.2010, 12:15

Ce combinatie gustoasa...carnitza si ciuperci

Ina 1

23.11.2010, 19:19

ce glumete mai sunteti ! Mersi de aprecieri

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Farfale cu creveti roz si scoici cu usturoi