Pennoni cu sos de carne si ciuperci

de Ina in Paste, 21 Noi 2010 | 4225 vizualizari

 

Asta ca sa am si eu mancaruri cu denumiri sofisticate =))

 

INGREDIENTE

  • Un pachet pennoni
  • 300 g carne toccata amestec
  • 6 ciuperci mari
  • 1 ceapa
  • 1 catel de usturoi
  • 250 ml suc de rosii
  • Sare
  • Piper
  • Busuioc
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pennoni cu sos de carne si ciuperci:

 

    Punem pennoni  la fiert in apa cu sare, conform prescriptiilor de pe pachet, apoi  le scurgem si le asezam pe farfurie impreuna cu sosul de carne si ciuperci, preparat dupa cum urmeaza:

        -Taiem ciupercile felii si le frigem pe tava cu gril.

        -Ceapa o taiem marunt si o punem la calit in 2 linguri de ulei. Cand s-a rumenit turnam sucul de rosii, sare si piper dupa gust si lasam sa dea cateva clocote.

        -Adaugam carnea tocata si ciupercile fripte  si lasam pe foc pana se fierb si acestea. Daca este nevoie, mai adaugam  putina apa, sare si piper. La sfarsit taiem un catel de usturoi si adaugam in sos impreuna cu busuioc maruntit. 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pennoni cu sos de carne si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

aziz 1

23.11.2010, 10:16

Ina zii cum vrei cert este ca e delicios!

Dana_Retetegg 1

23.11.2010, 12:15

Ce combinatie gustoasa...carnitza si ciuperci

Ina 1

23.11.2010, 19:19

ce glumete mai sunteti ! Mersi de aprecieri

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura Sfintiilor Constantin si Elena

pe 21.05 la 19:34

Scarita de porc/ Ribs la cuptor

pe 19.05 la 16:58

 Varza de Bruxelles cu chorizo, smantana si parmezan

pe 19.05 la 16:48

Papanasi cu branza si cocos

pe 19.05 la 16:37

TOP
utilizatori

oanapl

3564 puncte

Constelatialeu

1651 puncte

dantes

1646 puncte

Bya Ralu

1303 puncte

mirela0911

1250 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Paste cu ton, sos de rosii si pesto