Pere aperitiv

de anca_rm in Aperitive / Garnituri, 18 Mar 2014 | 1018 vizualizari

 

Un aperitiv simplu de realizat , dar care va impresiona .

 

INGREDIENTE

  • 3 pere tari
  • 250 gr branza dulce de vaca
  • 2 fire ceapa verde
  • sare
  • piper alb
  • 1 linguri boia dulce
  • 100 gr branza Camembert
  • 10 felii salam uscat Camamembert (sau orice salam uscat)
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pere aperitiv:

Perele le spalam , le taiem in jumatate si scobim mijlocul . Partea de jos a perii o taiem in asa fel incat para sa stea dreapta in tava si nu inclinata .


Branza de vaci o facem pasta si o condimentam cu sare , piper, boia . Adaugam si ceapa taiata rondele subtiri si omogenizam bine .


Umplem perele si le asezam intr-o tava .


Deasupra punem bucati de salam , si cate o felie de branza camembert .


Dam la cuptor pentru 20 minute si servim calde .

 

TIPS-URI

1

In loc de branza Camambert se poate utiliza mozzarella sau ementaler

Daca ti-a placut reteta noastra "Pere aperitiv" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

simona72 1

18.03.2014, 12:08

Faina combinatia!!

Bunica 1

18.03.2014, 15:44

Imi fac cu ochiul vreo doua-trei!

Satisfyyourcravings 1

18.03.2014, 17:40

Interesant!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pane-uri de ciuperci umplute