Pere aperitiv

de anca_rm in Aperitive / Garnituri, 18 Mar 2014 | 1113 vizualizari

 

Un aperitiv simplu de realizat , dar care va impresiona .

 

INGREDIENTE

  • 3 pere tari
  • 250 gr branza dulce de vaca
  • 2 fire ceapa verde
  • sare
  • piper alb
  • 1 linguri boia dulce
  • 100 gr branza Camembert
  • 10 felii salam uscat Camamembert (sau orice salam uscat)
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pere aperitiv:

Perele le spalam , le taiem in jumatate si scobim mijlocul . Partea de jos a perii o taiem in asa fel incat para sa stea dreapta in tava si nu inclinata .


Branza de vaci o facem pasta si o condimentam cu sare , piper, boia . Adaugam si ceapa taiata rondele subtiri si omogenizam bine .


Umplem perele si le asezam intr-o tava .


Deasupra punem bucati de salam , si cate o felie de branza camembert .


Dam la cuptor pentru 20 minute si servim calde .

 

TIPS-URI

1

In loc de branza Camambert se poate utiliza mozzarella sau ementaler

Daca ti-a placut reteta noastra "Pere aperitiv" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Multistyler 10

- 20 %
249.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

simona72 1

18.03.2014, 12:08

Faina combinatia!!

Bunica 1

18.03.2014, 15:44

Imi fac cu ochiul vreo doua-trei!

Satisfyyourcravings 1

18.03.2014, 17:40

Interesant!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

6520 puncte

Lau

Lau 9

6410 puncte

Rocsi

6390 puncte

MotanLaOale

5270 puncte

Panacris

4290 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciorba de burta

de Adi 4

ieri la 12:20

Sandvis Caprese

de RODIMUR 5

pe 22.06 la 23:15

Milkshake de piersici si banane

de vasimur 3

pe 22.06 la 18:35

RETETA RECOMANDATA
Cataif cu branza