Pere aperitiv

de anca_rm in Aperitive / Garnituri, 18 Mar 2014 | 3671 vizualizari

 

Un aperitiv simplu de realizat , dar care va impresiona .

 

INGREDIENTE

  • 3 pere tari
  • 250 gr branza dulce de vaca
  • 2 fire ceapa verde
  • sare
  • piper alb
  • 1 linguri boia dulce
  • 100 gr branza Camembert
  • 10 felii salam uscat Camamembert (sau orice salam uscat)
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pere aperitiv:

Perele le spalam , le taiem in jumatate si scobim mijlocul . Partea de jos a perii o taiem in asa fel incat para sa stea dreapta in tava si nu inclinata .

Branza de vaci o facem pasta si o condimentam cu sare , piper, boia . Adaugam si ceapa taiata rondele subtiri si omogenizam bine .

Umplem perele si le asezam intr-o tava .

Deasupra punem bucati de salam , si cate o felie de branza camembert .

Dam la cuptor pentru 20 minute si servim calde . 

TIPS-URI

1

In loc de branza Camambert se poate utiliza mozzarella sau ementaler

Daca ti-a placut reteta noastra "Pere aperitiv" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

simona72 1

18.03.2014, 12:08

Faina combinatia!!

Bunica 1

18.03.2014, 15:44

Imi fac cu ochiul vreo doua-trei!

Satisfyyourcravings 1

18.03.2014, 17:40

Interesant!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tocanita de cartofi noi cu marar si scarita afumata - Reteta savuroasa si satioasa

de laura_n 7

pe 07.06 la 17:26

Dulceata de visine - Reteta unui deliciu dulce-acrisor

de Caty 2

pe 07.06 la 16:42

Sandwich cu mușchi de vită și gorgonzola

pe 07.06 la 10:26

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Miha

2712 puncte

oanapl

1110 puncte

Rocsi

622 puncte

mihaelar63

206 puncte

vasimur

150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rosie umpluta cu ou