Perinite cu zacusca

de Valclaudia in Aperitive / Garnituri, 30 Sep 2012 | 6026 vizualizari

 

am încercat sa improvizez o reteta.
Rezultatul m-a uimit si pe mine.... :)

 

INGREDIENTE

Pentru aluat:
  • 350 gr. faina alba
  • 200 ml.lapte caldut
  • 1 cub de drojdie
  • 50 ml.ulei
  • 20 gr.seminte de in
  • 1 lingurita de zahar
  • sare dupa gust
Un borcan de zacusca pentru umplut
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Perinite cu zacusca:

Se framanta aluatul din ingredientele de mai sus.

Se intinde pe masa de lucru, se portioneaza si se umplu cu cate o lingurita de zacusa. Se formeaza perinitele, se preseaza marginile cu ajutorul unei furculite.

Se dau la cuptorul preincalzit, se coc timp de 20 min. la 180 grade.

 

TIPS-URI

1

Sunt DELICIOASE!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Perinite cu zacusca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (23)

Sim0na 1

02.10.2012, 12:17

o idee tare interesanta!

Alinutza80 1

03.10.2012, 12:10

DanMonica 1

11.10.2012, 09:10

imi place ideea !

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de baza pentru paine de casa

ieri la 20:34

Hotdog de casa

de Rocsi 9

pe 15.06 la 19:49

Fursecuri americane cu bucati de ciocolata reteta de Chocolate Chip Cookies

pe 15.06 la 14:47

Prajitura Red Velvet un desert elegant si delicios

pe 15.06 la 14:40

TOP
utilizatori

 Merisor

1100 puncte

Caty

1096 puncte

Rocsi

511 puncte

Valclaudia

300 puncte

RODIMUR

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Dobos aperitiv