Perisoare de primavara cu sos de smantana

de MyFancyCake in Mancare copii, 4 Aug 2011 | 5470 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 gr carne curcan tocata,
  • 1 legatura mica de marar,
  • 2 ceape verzi,
  • 1 usturoi verde,
  • 2 linguri pesmet,
  • sare,
  • 3 linguri mari de smantana,
  • 2 linguri ulei masline.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Perisoare de primavara cu sos de smantana:

Taiem marunt 1/2 legatura marar, frunzele de la ceapa verde si usturoiul si le amestecam cu carnea tocata, sarea si pesmetul. Lasam la rece 1 ora.
Intr-o craticioara punem apa la fiert. In momentul in care apa fierbe formam perisoarele si le fierbem la foc mediu timp de 15 minute.
Intr-o tigaie punem 2 linguri ulei de masline, 5 linguri de apa si partea alba de la cele 2 cepe, taiata marunt. Cand ceapa se inmoaie, apoi adaugam smantana. Lasam sosul sa dea in clocot, apoi adaugam perisoarele si mai lasam la fiert pe foc mic 5 minute.
Adaugam restul de marar taiat marunt.
Putem servi aceste perisoare de primavara cu cartofi natur sau cu mamaliga.

Daca ti-a placut reteta noastra "Perisoare de primavara cu sos de smantana" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (13)

mena29 1

05.08.2011, 23:34

Bune bune

Pasiune pentru bucatarie 1

12.08.2011, 22:46

Minunate, imi plac preparatele cu smantana. Un mic sfat: pentru preparatele care necesita prelucrare termica nu folositi smantana fermentata, ci lichida,pentru gatit,este foarte buna. Sau daca folositi fermntata incercati sa o aduceti la aceesai temperatura cu preparatul in care o puneti folosind lichid cald din preparatul respectiv

oana_pisicutza16 1

10.04.2012, 11:59

o bunatate

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

placinte cu faina fara gluten

pe 31.05 la 13:24

Reteta de crema de unt si ciocolata

pe 28.05 la 15:55

Reteta de aperitiv rapid cu sunca si cascaval

pe 26.05 la 13:36

Reteta de prajitura cu iaurt si crema de ciocolata

pe 26.05 la 13:20

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2901 puncte

 Merisor

1100 puncte

Ksenya

1056 puncte

mirela0911

1000 puncte

trifadalia

812 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Fidea cu lapte