Perisoare in sos de smantana

de RODIMUR in Porc, 10 Feb 2019 | 5615 vizualizari

COMENTARII (23)

vasimur 1

10.02.2019, 19:30

CameliaR 1

10.02.2019, 19:48

O reteta gustoasa si satioasa!

RODIMUR 1

10.02.2019, 19:51

Așa este, Camelia...Îți mulțumesc frumos pentru apreciere!

Rocsi 1

10.02.2019, 20:01

Chiar mi-as dori sa le degust, pentru ca sunt apetisante si arata si bine!

gaby_gabytza 1

10.02.2019, 20:11

Interesant încă nu am încercat in smântâna o idee in plus p mâine 🤩❤️❤️❤️❤️

Bya Ralu 1

10.02.2019, 20:32

bune

RODIMUR 1

10.02.2019, 20:35

Sunt foarte gustoase, Rocsi...! Mulțumesc pentru apreciere...!

RODIMUR 1

10.02.2019, 20:37

Nu este o idee chiar nouă, Găbytza... Eu am mai făcut și acum mi s-au părut chiar mai bune... Merită să încerci! Spor la lucru!

RODIMUR 1

10.02.2019, 20:38

Mulțumesc frumos, Bya!

Tabita _ 1

10.02.2019, 22:00

miki_a 1

10.02.2019, 22:17

Delicioase!

RODIMUR 1

10.02.2019, 22:24

Mulțumesc, Tabita!

RODIMUR 1

10.02.2019, 22:24

Mulțumesc frumos, Miki!

mihaelar63 1

11.02.2019, 00:02

Trebuie sa fie bune !!! Eu preparam perisoare scazute in sos de rosii

cristinutanicolita 1

11.02.2019, 04:21

Bune!

mirela0911 1

11.02.2019, 09:06

Nu am incercat perisoare in smantana dar cred ca sunt bune!

RODIMUR 1

11.02.2019, 09:30

Da, Mihaela sunt bune cu orice sos, dar parcă mai bune sunt cu smântână (eu folosesc mult smântâna și untul în preparate, pentru că-mi plac...! ! Mulțumesc frumos!

RODIMUR 1

11.02.2019, 09:30

Mulțumesc frumos, Cristinuța!

RODIMUR 1

11.02.2019, 09:32

Da, Mirela, sunt excelente și perișoarele și chifteluțele în sos de smântână...Mie mi se par chiar mai bune decât cu alte sosuri... Mulțumesc frumos!

dantes 1

11.02.2019, 16:37

Gustoase!

RODIMUR 1

11.02.2019, 18:03

Daaaa, foarte bune...Mulțumesc frumos, Dantes!

Merisor 1

12.02.2019, 09:17

Tare bune!

RODIMUR 1

12.02.2019, 09:36

Așa este, Merișor...! Mulțumesc frumos!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Muschiulet umplut