Pernute cu porumb si brinza

de aziz in Aperitive / Garnituri, 4 Noi 2010 | 4026 vizualizari

 

numai bune dimineata inainte de a pleca la scoala......

 

INGREDIENTE

  • o cutie porumb fiert
  • 2 oua
  • un pahar si un sfert faina pentru prajituri care creste singura
  • 1/4 pah lapte
  • 100gr perlute din brinza (cred LaDorna daca i-mi amintesc bine)
  • 100gr brinza de vaca
  • 100gr cascaval ras
  • sare piper
  • putin curcum pentru culoare(jumatate lingurita)
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pernute cu porumb si brinza:

se amesteca toate ingredientele .se incalzeste uleiul cind sfiriie se pun cu lingura gramajoare din amestec se rumenesc si se scot pe hirtie absorbanta.daca vreti o varianta light (fara ulei,merg la cuptor in forme de cup cake s,sau in toaster).

Daca ti-a placut reteta noastra "Pernute cu porumb si brinza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cheese&spinach in foi de placinta cu carnaciori la cuptor