Peste cod pane cu mamaliguta si sos de smantana cu usturoi

de Dea_Dea in Peste, 24 Mar 2013 | 3868 vizualizari

 

Delicios!!

 

INGREDIENTE

  • 3 pesti cod mai micuti
  • 2 oua
  • faina
  • pesmet
  • sare
  • 3 linguri smantana
  • 3 cani apa
  • 1 cana faina de malai
  • 2 catei de usturoi
  • ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Peste cod pane cu mamaliguta si sos de smantana cu usturoi:

Se curata pestii, se dezoseaza si se portioneaza, eu am taiat in 4 un peste. Se pun intr-o strecuratoare si se sareaza.

Apa se pune la clocotit cu sare, cand clocoteste de adauga faina de malai si se omogenizeaza, se lasa sa fiarba la foc mic, cand este gata se rastoarna pe farfurie.

Ouale se bat cu un praf de sare, pestele se da prin faina, apoi prin ou , apoi prin pesmet si se pune la prajit.

Usturoiul se piseaza si se freaca cu sare  si se adauga samntana.

Daca ti-a placut reteta noastra "Peste cod pane cu mamaliguta si sos de smantana cu usturoi" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (16)

mamaieelena 1

24.03.2013, 22:50

Bucataras Monica 1

25.03.2013, 09:22

pentru azi se manaca peste vin la tine

Rocsi 1

25.03.2013, 19:46

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

ieri la 14:48

Reteta Simpla si Delicioasa de Mousse de Ciocolata din 2 Ingrediente

pe 16.05 la 23:00

Feta saganaki - Rețeta de aperitiv grecesc

pe 16.05 la 13:49

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Sturion pe placa de sare