Peste cu masline

de ianculubita in Pastrav, 19 Mar 2011 | 4526 vizualizari

COMENTARII (12)

RuxyRux 1

19.03.2011, 15:07

Chiar deosebit de bun...am o singura rezerva nu sunt de acord cu folia de aluminiu direct pe alimente...in rest de nota 20...felicitari

Mihaela11_jo 1

19.03.2011, 15:15

Aromat si apetisant

aziz 1

19.03.2011, 15:20

LUK 1

19.03.2011, 15:22

excelent

Lau 1

19.03.2011, 15:35

bun

ianculubita 1

19.03.2011, 18:55

Ruxy draga,daca ai o alta metoda spune-mi si mie te rog

RuxyRux 1

19.03.2011, 18:59

Incearca in pergament, scumpa mea...eu am facut si a iesit bine cu ani in urma cand nu stiam foloseam si eu aceasta folie, cel mai mult imi placea scrumbia la gratar in folie...dar de cand am aflat n-am mai folosit...

ianculubita 1

19.03.2011, 19:18

Multumesc,voi incerca,char nu stiam ca este buna

Bunica 1

19.03.2011, 20:47

Pesteeee ! o reteta simpla si delicioasa !

mirela0911 1

19.03.2011, 21:28

excelent trebuie sa fie

mamaieelena 1

20.03.2011, 00:12

divainbucatarie 1

21.03.2011, 09:48

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Curcubeu urias - pastrav