Peste cu masline

de ianculubita in Pastrav, 19 Mar 2011 | 2033 vizualizari

 

Aceasta reteta,am vazut-o la tv. si avand toate ingredientele,am facut-o si...da, este ceva deosebit

 

INGREDIENTE

  • peste,eu am avut pastav somonat
  • 1lamaie
  • 1ceapa rosie
  • 100g masline fara samburi
  • 3catei de usturoi
  • sare,piper,cimbru
  • 4-5linguri ulei de masline
  • 3cartofi fierti
  • patrunjel
  • folie de aluminiu
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Peste cu masline:

Intr-un bol,fac o salata din ceapa taiata julien,usturoiul taiat marunt,maslinele rondele,sare,piper,cimbru,ulei de masline,amestec bine si las deoparte;


pe o folie de aluminiu unsa cu ulei,pun 2-3rondele de lamaie fara coaja,deasupra bucata de peste iar pe langa el,cate 2-3linguri de salata;


am facut pachet si am pus in tava la cuptor 20min;


dupa acest timp,intr-o tigaie,am scurs cu grija tot sucul din pachete,am mai pus putin ulei de masline,am adaugat cartofii cubulete,sare,piper si patrunjel taiat;


pe farfurie am pus pestele din folie iar alaturi cartofii

 

TIPS-URI

1

ceapa din pachet,trebuie sa fie crocanta de aceea nu lasati mai mult la cuptor

Daca ti-a placut reteta noastra "Peste cu masline" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei

Fierbator Style White

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

mirela0911 1

19.03.2011, 21:28

excelent trebuie sa fie

mamaieelena 1

20.03.2011, 00:12

divainbucatarie 1

21.03.2011, 09:48

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Oana

8060 puncte

AlexTeacher

7030 puncte

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Peltea de gutui

de RODIMUR 4

ieri la 21:06

Desert prajitura rasturnata cu prune

de Oana 8

ieri la 14:06

Desert clatite pufoase cu ciocolata

de Oana 8

ieri la 13:52

RETETA RECOMANDATA
Pastrav prajit