Pastrav pe pat de legume la cuptor, cu vin

de COSTEO in Pastrav, 1 Apr 2013 | 43125 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 pastravi
  • 2 morcovi
  • 2 lamai
  • 3 cepe uscate sau 2-3 leg ceapa verde
  • 1 cana si jumatate vin alb
  • sare
  • piper
  • condimente pentru peste
  • 3 -4 rosii chery

 

 

Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pastrav pe pat de legume la cuptor, cu vin:

Pastravii se cresteaza pe ambele parti, dar nu tare sa se ajunga la os. Se sareaza bine peste tot si se lasa sa se odihneasca.

Tava se unge cu ulei, se pune ceapa taiata rondele sau ceapa verde, apoi morcovul taiat rondele si feliile de lamaie.

Pestele se pune deasupra legumelor si se stoarce zeama de la o lamaie peste el.  Se pun si cativa catei de usturoi in coaja lor, dar putin striviti.

Rosiile cherry se pun pe langa peste.Se introduce tava la cuptor pentru 20 de minute, la foc minim. Dupa cele 20 minute se pune deasupra 1 cana si jumate de vin alb si se lasa inca 20 de minute la 170 grade.

POFTA BUNA! SPER SA VA PLACA.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pastrav pe pat de legume la cuptor, cu vin" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Celebra Pavlova cu crema si capsuni, un desert rafinat si elegant

de laura_n 7

ieri la 18:55

Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

ieri la 10:49

Musaca de dovlecei, o reteta usoara si sanatoasa pentru intreaga familie

de Miha 9

pe 22.04 la 19:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Pastrav en papillote