Peste cu sos de smantana si legume natur

de Dana_Retetegg in Peste, 19 Ian 2012 | 3335 vizualizari

 

De cand am facut prima data novac si mi-a placut mult si gustul lui si faptul ca are doar 2-3 oase mari, cumpar mereu si incerc sa-l pregatesc in diverse combinatii.

Este prima data cand il pregatesc cu sos de smantana si e delicios!!

 

INGREDIENTE

  • 1 file de novac (850 gr),
  • 150 ml smantana,
  • 1 ceapa,
  • 100 ml vin,
  • condimente pentru peste,
  • 2-3 ciuperci,
  • 2 lime,
  • 2 linguri ulei de masline,
  • sare,
  • piper alb,
  • fasole verde congelata,
  • morcovi
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Peste cu sos de smantana si legume natur:

File-ul l-am spalat bine, l-am condimentat si l-am pus intr-o tava unsa cu putin ulei. Am pus pe langa el cateva ciuperci taiate bucati si l-am stropit cu suc de lime.



Am pus tava la cuptor la foc potrivit.



Intre timp am facut sosul. Am calit o ceapa, am stins-o cu vin si am lasat pe foc pana a devenit moale ceapa. Am adaugat apoi smantana, sare, piper, putina coaja de lime.



Sosul obtinut l-am pus in tava peste peste si am bagat din nou la cuptor aproximativ 25 - 30 de minute.



Fasolea verde si morcovul le-am fiert in apa cu sare, apoi le-am scurs si le-am stropit cu suc de lime.



Am servit pestele cu sos, ciupercutele din tava si legumele natur.



E foarte, foarte bun! :)

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Peste cu sos de smantana si legume natur" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

Dana_Retetegg 1

20.01.2012, 10:35

m-am invatat sa mananc peste cu legume sau alte garnituri macar 1 data pe saptamana si e o idee foarte buna

Dana_Retetegg 1

20.01.2012, 10:37

Si legumele nu le mai fac asa ca inainte la tigaie ca pe cele mexicane, le fierb doar, le stropesc cu lamaie si sunt excelente ...la inceput nu par ele excelente dar dupa ce te obisnuiesti

Dana_Retetegg 1

20.01.2012, 10:37

Multumesc tuturor

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

MotanLaOale

11390 puncte

RODIMUR

5340 puncte

mirela0911

5180 puncte

Rocsi

4900 puncte

Constelatialeu

4200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura Albinita
  • 09

    MA

  • 10

    MI

  • 11

    J

  • 12

    V

  • 13

    S

  • 14

    D

  • 15

    L

RETETA RECOMANDATA
Salata de icre cu gris