Peste la gratar cu piure de fasole si sos cald de otet balsamic

de Satisfyyourcravings in Peste, 10 Mar 2017 | 829 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 bucati de peste alb (eu am folosit tilapia), fara oase si piele
  • ulei de masline
  • sare
  • piper
  • Pentru sosul de otet balsamic:
  • 2 linguri ulei de masline extra virgin
  • 2 lingurite otet balsamic
  • 1 lingurita mustar Dijon
  • sucul de la 1/2 lamaie
  • Pentru piureul de fasole:
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1 catel de usturoi
  • 200 grame fasole alba fiarta (din conserva)
  • sucul de la 1 lamaie
  • 1 lingurita cimbru proaspat
  • sare
  • piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Peste la gratar cu piure de fasole si sos cald de otet balsamic:

Se incalzeste gratarul/ tigaia grill, la foc mare.


Se ung bucatile de peste cu ulei si se presara cu sare si piper. Se gatesc pe gratar 8-10 minute, in functie de grosime, intorcandu-le la jumatatea timpului.


Pentru piureul de fasole, se incalzeste uleiul intr-o cratita si se gateste usturoiul pisat timp de 1 minut. Se adauga fasolea, sucul de lamaie, cimbrul si 2 linguri de apa. Se incalzeste amestecul timp de cateva minute, apoi se transforma in piure cu ajutorul unui blender.


Pentru sosul cald, se amesteca toate ingredientele pentru sos intr-o tigaie si se incalzeste usor, la foc mic.


Se servesc bucatile de peste cu piure si sosul cald, turnat deasupra.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Peste la gratar cu piure de fasole si sos cald de otet balsamic" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

dantes 1

11.03.2017, 07:28

Interesant!

Rahela Velicu 1

24.03.2017, 09:37

bun!

Panacris 1

26.03.2017, 15:39

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

8010 puncte

Rocsi

6200 puncte

Constelatialeu

5610 puncte

mihaelar63

5260 puncte

RODIMUR

4790 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Peste in aluat