Peste (Ton) la gratar cu sparanghel, rosii cherry si masline

de Irina in Ton, 29 Noi 2009 | 18941 vizualizari

COMENTARII (24)

Bucataras 1

29.11.2009, 22:39

io s fericitu' mincator a ceea ce vedeti mai sus

Adinuta 1

29.11.2009, 23:03

bucataras, ai toata invidia mea esti un mare norocos, iar sotia ta le super bucatareste! eu sunt topita dupa ton, la conserva, dar mai ales proaspat

ANCA 1

29.11.2009, 23:22

wau!

Oana 1

30.11.2009, 10:37

Ce bine arata! de unde ai luat ton proaspat? Mie nu-mi place sparanghelul

luminita20_2006 1

30.11.2009, 11:19

super reteta

liana_geicu 1

30.11.2009, 11:36

ce bine arata pestele! nu am mancat niciodata ton proaspat, dar in conserva ....sunt fan

Bucataras 1

30.11.2009, 12:17

Tonul l-am cumparat din hipermarketul Real, din AFIPalace - Mall-ul nou din Dr. Taberei. Este cam 25 ron kilogramul. Gustul e asemanator vita/ficat ...

Oana 1

30.11.2009, 14:06

Bucataras, poate imi cumperi si mie, pliz!

Adinuta 1

30.11.2009, 14:23

eu am mancat o singura data ton proaspat la gratar, dar avea gust de ... ton nu mi-a amintit de vita/ficat

ANCA 1

30.11.2009, 15:58

Si eu la fel zic, Adinuta tonul are gust de..ton! am mancat de multe ori proaspat, insa nu in Ro, ce-i drept..

Adinuta 1

30.11.2009, 19:46

Anca, o fi asta motivul?! ca eu tot in afara am mancat, in Grecia mai exact ...

Bucataras 1

30.11.2009, 20:15

orice gust ar avea e bun

ANCA 1

30.11.2009, 20:24

nu cred, Adinuta, fiecare il compara cum i se pare la papila gustativa!

rivka 1

03.12.2009, 18:16

arata fff bine asta e numai bun pt bucataras la cura de slabire! asa fel de mancare.
imi place fff mult.

Dana_Retetegg 1

10.12.2010, 19:23

Bya Ralu 1

29.10.2012, 22:55

babi5 1

06.06.2013, 12:10

Aurelia 07_07 1

17.12.2013, 08:06

Krystyan Trendy 1

17.12.2013, 10:47

grozav pestele

Romanita 1

17.12.2013, 11:09

Am stat eu si m am gandit bine de unde as putea cumpara thun prospat sau se poate face cu altfel de peste?m merci

kukibella 1

17.12.2013, 11:13

babi5 1

17.12.2013, 11:44

mickey1 1

17.12.2013, 12:52

delicios

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Ton la gratar cu legume si spanac in aburi