Peste (Ton) la gratar cu sparanghel, rosii cherry si masline

de Irina in Ton, 29 Noi 2009 | 13411 vizualizari

 

E prima data cand am luat ton proaspat si am cam avut emotii la preparare. In final s-a dovedit a fi un real succes.

 

INGREDIENTE

  • 4 bucati de ton
  • 2 lg ulei de masline
  • marar tocat
  • tarhon
  • maghiran
  • nucsoara
  • menta
  • sare
  • piper
  • o legatura de sparanghel
  • 4-5 rosii cherry
  • o mana de masline
  • busuioc tocat fin
  • zeama de la 1/2 lime
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Peste (Ton) la gratar cu sparanghel, rosii cherry si masline:

Am pregatit 4 bucati de ton, le-am condimentat cu sare, piper, maghiran, tarhon, nucsoara si le-am stropit cu ulei de masline. Am incalzit un vas si am pus bucatile de ton la fript fara a mai adauga ulei (e suficient cel cu care a fost stropit tonul). Dupa 2-3 minute am intors bucatile de ton pe partea cealalta si la final le-am scos pe un platou.


Sparanghelul l-am pus intr-un alt vas la inabusit cu putina apa, sare, piper si ulei de masline. Dupa doua minute am adaugat rosiile taiate in doua, maslinele, zeama de lime si la final putin busuioc. Sparanghelul l-am lasat usor crocant.


La final am asezat pe un pat de salata verde cateva fire de sparanghel, cateva rosioare, masline si o bucata de ton, iar menta am presarat-o pe deasupra.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Peste (Ton) la gratar cu sparanghel, rosii cherry si masline" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Hair Clipper 41mm

- 20 %
249.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (24)

kukibella 1

17.12.2013, 11:13

babi5 1

17.12.2013, 11:44

mickey1 1

17.12.2013, 12:52

delicios

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

7980 puncte

Lau

Lau 9

7680 puncte

MotanLaOale

7660 puncte

mihaelar63

7160 puncte

mirela0911

5860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Borș din mugur de vițel, cu cartofi

de RODIMUR 5

ieri la 21:34

Prăjitură cu mac și cocos

de Meea 4

ieri la 20:35

Salata de farfalle, cu file de macrou în ulei

de RODIMUR 5

ieri la 18:28

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui cu lamaie la cuptor