Picioare de pasare Phoenix

de Ina in Mancaruri cu carne, 7 Mar 2015 | 13347 vizualizari

COMENTARII (41)

Ina 1

07.03.2015, 18:06

Gata )))

Cris2711 1

07.03.2015, 18:07

azi nu m-am prins ca mi-s obosita)eheeeeeyyyyyy

Ina 1

07.03.2015, 18:08

)) De cca o luna ma bate Costel la cap sa-i fac reteta )

Ina 1

07.03.2015, 18:09

Tare buna, dar eu am obosit mancand )))

Mutulica 1

07.03.2015, 18:11

Este o mancare de regim.Mananci si slabesti.Iti ia mult timp pana o dai gata dar iti ia si mai mult timp sa te scobesti intre dinti.Probabil din cauza asta o considera chinezii o delicatesa.Nu oricine are mult timp la dispozitie ca sa se scobeasca intre dinti.

Cris2711 1

07.03.2015, 18:16

Mutulica)

Cris2711 1

07.03.2015, 18:16

Ina si io sunt KO)

Bunica 1

07.03.2015, 18:23

Ai avut gheare ,nu glumă!))Am și eu în congelator vreo 20))

Ina 1

07.03.2015, 18:25

Buni, daca vedeam reteta asta mai devreme, nu mai puneam la piftie 24 de gheare ))

Bunica 1

07.03.2015, 18:25

În loc să-i faci băiatului o friptură neaoșă,l-ai pus să roadă la oase

Ina 1

07.03.2015, 18:26

Pai el imi tot reprosa ca nu-i fac "takimuri" )) Am amanat cat am putut

Adele 1

07.03.2015, 18:35

Panacris 1

07.03.2015, 18:46

Ești de groază Asta sigur va fi rețeta anului 2015

Ina 1

07.03.2015, 18:53

Adele

Ina 1

07.03.2015, 18:54

Cristina, dar sa-mi dea premiul de acum, sa fiu sigura )))

Ina 1

07.03.2015, 18:54

Macar premiu pentru unicitatea retetei, ca nimeni n-a pus gheare de pasare pe bucataras )))))

Gherca Daniela 1

07.03.2015, 18:57

MotanLaOale 1

07.03.2015, 19:04

simona72 1

07.03.2015, 19:17

Am vazut si eu la tv...ma bucur cand cineva vine cu ceva mai neobisnuit!

Corinuta 1

07.03.2015, 19:21

Bravo tie Inuc, foarte bine ca le gatesti, mai ales ca sunt de la pui de casa crescuti de tine! Tin minte ca pe vremuri se mancau ghearele, chiar si capul de la pasari, nimic nu se arunca, mai ales ca nu mancam des pui.

Ina 1

07.03.2015, 19:21

numai eu puteam sa fac d'astea, Simona )))

Ina 1

07.03.2015, 19:22

Daniela

Ina 1

07.03.2015, 19:22

Motanel

Ina 1

07.03.2015, 19:24

Corina, eu mereu am gatit ghearele si capul. Capul ii place lui Costel ; Ii mananca creierul ))

Bya Ralu 1

07.03.2015, 19:47

vin la masa

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Limonada a la Cleme - reteta racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Pulpa de curcan cu cartofi - la cuptor