Piept de curcan cu spanac si ochi romanesc

de Oana in Curcan, 30 Mar 2012 | 8254 vizualizari

COMENTARII (18)

oana_pisicutza16 1

30.03.2012, 21:55

prima servita

Lau 1

30.03.2012, 21:55

maine fac si eu spanac

diaconta 1

30.03.2012, 21:55

bun dom'le buuuuuun

Oana 1

30.03.2012, 21:59

Demential! eu nu pot pricepe cum nu pot manca copii mei spanac!! nu vor sa se atinga de el...cand erau bebelusi, pana pe la 2 ani il lingeau...acum sa nu-l vada! abia a vrut cel mare sa ia 2 guri...

bucatarimcudiana 1

30.03.2012, 22:05

super bun

Ina 1

30.03.2012, 22:06

Si mie-mi place mult spanacul. In orice fel

Rocsi 1

30.03.2012, 22:15

nici eu nu le am cu spanacul

Zamfira 1

30.03.2012, 22:19

o combinatie foarte reusita

Dana_Retetegg 1

30.03.2012, 22:26

buuuun

Bya Ralu 1

30.03.2012, 22:56

imi place

MotanLaOale 1

30.03.2012, 22:56

bun bun

Anamaria Cook 1

30.03.2012, 23:24

ooo vai ce bine arata!!!

jolygina 1

31.03.2012, 08:05

delicios

VERONICA2607 1

31.03.2012, 09:00

bun

Sim0na 1

31.03.2012, 10:33

Un deliciu!!!

deyutzky 1

31.03.2012, 11:52

cred ca e bun tare
Ps: nu e oul la ingrediente sa nu uiti sa-l treci

Oana 1

31.03.2012, 15:40

Deyu, nu l-am trecut, e optional

deyutzky 1

31.03.2012, 16:10

aa

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Piept de curcan umplut