Piept de gasca cu sos de portocale

de Veronica22 in Rata, 13 Feb 2018 | 6499 vizualizari

COMENTARII (8)

katty 1

14.02.2018, 07:48

Delicios!

MotanLaOale 1

14.02.2018, 09:57

dantes 1

15.02.2018, 18:06

Bun!

Veronica22 1

15.02.2018, 19:34

trifadalia 1

19.02.2018, 11:21

Nu am gatit niciodata carne de gasca dar spre surprinderea mea acest preparat ma incanta, deci il voi pune in meniul viitor cu siguranta

trifadalia 1

19.02.2018, 11:22

-Licurici- 1

21.02.2018, 16:48

mmm... ce bunatate!

Ursan AnisoaraAnisoara 1

03.03.2019, 07:45

Votat,succes!

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Pulpe de rata cu sos de portocale