Piept de porc cu orez si ciuperci

de diaconta in Porc, 5 Dec 2010 | 8129 vizualizari

COMENTARII (64)

Sylvia 1

07.12.2010, 17:11

Uite de ce nu sunt eu vegetariana Excelenta prezentare cum ziceau si fetele

diaconta 1

07.12.2010, 18:18

Multumesc Sylvia ma mai uit si eu la prezentarile voastre si incerc sa mai imbunatatesc si ceea ce prezint eu

susu 1

08.12.2010, 14:33

Diaconta imi place cum gatesti. Arata foarte bine preparatul si am sa-l salvez. 5 furculite d ela mine

diaconta 1

08.12.2010, 19:11

Susu,multumesc pentru aprecieri

diaconta 1

08.12.2010, 19:17

seara buna fata draga mi-a fost doooor,tare rar stai pe la noi multam de melodie

Cris2711 1

09.12.2010, 17:54

prezinti extraordinar de bine retetele tale ,draga dia,venita recent de la servici iti dai seama ce foame imi este si ce pofta mi-ai facut? vin la masa imediat...

diaconta 1

09.12.2010, 18:57

Cris ce placere mi-ar face sa te pot servi,daca ti-e asa pofta si foame

ela 1

09.12.2010, 23:39

diaconta 1

10.12.2010, 20:38

Ela,dar stiu ca te-ai inarmat serios sa vii la masa

Sylvia 1

11.12.2010, 12:19

Ce ai mai facut bun de papa ?

diaconta 1

11.12.2010, 22:06

Sylvia,nu am facut decat niste sarmalute de post si gulas,am zis sa nu mai facem prea multe,ca la Sarbatori n-o sa avem pofta de nimic si o prajiturica roz am s-o postez maine

horia 1

09.04.2011, 00:33

woooooow! o reteta interesanta,un aspect incredibil,iar despre gust nu-mi ramane decat sa inghit in sec.excelenta prezentare!

diaconta 1

09.04.2011, 17:46

Multumesc Horia ma bucur ca umilele mele bucate ti-au facut asa impresie buna

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Rulouri din carne de porc