Piept de porc cu orez si ciuperci

de diaconta in Porc, 5 Dec 2010 | 4673 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr piept de porc
  • 2 morcovi
  • usturoi
  • condimente
  • sos de soia
  • mustar
  • busuioc,rozmarin
  • ulei
  • orez
  • ciuperci
  • ceapa verde
  • smantana
  • verdeata
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de porc cu orez si ciuperci:

Se face un amestec de condimente,mustar,sos de soia,rozmarin si se pune carnea la marinat pana a doua zi.


A doua zi,se pune intr-un vas de lut,in care am pus putin ulei,impreuna cu morcovi,usturoi si apa cat sa acopere carnea.


Se pune la cuptor,aproximativ o ora.Cand este de jumatate fiarta se adauga si putin busuioc.


Ciupercile se spala,se taie felii,se pun la prajit cu ceapa verde intr-o tigaie cu putin ulei.


Cand s-au prajit se adauga 2 linguri de smantana,verdeata,sare si piper.


Orezul se spala.Intr-o cratita se pune putin ulei,ceapa verde taiata rondele si morcovi razuiti precum taieteii.


Se calesc putin ,apoi se adauga orezul si se prajeste si el putin.


Se pune apa de doua ori cat cantitatea de orez.Se lasa sa fiarba.Se condimenteaza si la urma se adauga verdeata.Se lasa sa mai stea in vasul acoperit.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de porc cu orez si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (64)

diaconta 1

11.12.2010, 22:06

Sylvia,nu am facut decat niste sarmalute de post si gulas,am zis sa nu mai facem prea multe,ca la Sarbatori n-o sa avem pofta de nimic si o prajiturica roz am s-o postez maine

horia 1

09.04.2011, 00:33

woooooow! o reteta interesanta,un aspect incredibil,iar despre gust nu-mi ramane decat sa inghit in sec.excelenta prezentare!

diaconta 1

09.04.2011, 17:46

Multumesc Horia ma bucur ca umilele mele bucate ti-au facut asa impresie buna

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adinuta san

10080 puncte

mirela0911

6160 puncte

Rocsi

5870 puncte

Rahela Velicu

5330 puncte

RODIMUR

4920 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Orez cu legume si gratar din carne de porc