Chiftelute cu sos

de janet in Porc, 29 Mai 2010 | 2496 vizualizari

 

Nu eram sigura ca vreau sa postez mincarea asta .....asa ca nu am poza decit la final!

 

INGREDIENTE

  • 1 kg. carne de porc ,tocata
  • 4 oua
  • 2 cartofi fierti ,nu prea mari
  • o capatina de usturoi,nu prea mare
  • sare,
  • piper,
  • cimbru
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute cu sos:





Intr-un bol punem carnea tocata ,adaugind cartofii fierti dati prin razatoarea cu ochiuri mici

apoi usturoiul pisat,ouale si condimentele.Framintam bine.Punem o tigaie la incins in care punem ulei si cu

palmele umede facem chiftelele pe care le prajim pina se rumenesc frumos.Dupa ce s-au prajit le-am pus intr-o cratita

si peste ele am pus un sos format din:



-3 linguri de pasta de tomate

-o lingurita de faina

-o lingurita de zahar

-2 frunze de dafin

-o cana si jumate de apa



Intr-un bol punem pasta de tomate ,faina ,zaharul sarea ,amestecam bine si apoi punem apa.Tot amestecul il punem peste

chiftelutele din cratita ,punem si frunzele de dafin si lasam pe foc ,sa dea citeva clocote.

Daca sosul se ingroasa prea mult mai adaugam un pic de apa .

Servim linga piure de cartofi,orez sau in cazul meu,macaroane.Este una dintre mincarurile preferate ale lui Dragos!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute cu sos" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Vacuum Blender HB300SV

- 1500 lei
2499.99 lei
999.99 lei

Hair Clipper 41mm

- 20 %
229.99 lei
183.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

janet 1

29.05.2010, 22:49

Intradevar,sint foarte bune,pentru ca si mie imi plac ,tare mult!
Va multumesc!

nadina73 1

29.05.2010, 23:31

vreau si eu ,daca pun furcile pot veni

Dana_Retetegg 1

09.01.2011, 00:08

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

10710 puncte

RODIMUR

9990 puncte

noiinbucatarie

6740 puncte

oanapl

6150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

File de somon cu sos de mustar
  • 13

    S

  • 14

    D

  • 15

    L

  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pastitio