Piept de porc fiert in zeama de varza

de Valclaudia in Porc, 22 Dec 2013 | 4414 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • piept de porc
  • zeama de varza
  • 1 foaie de dafin
  • boabe de mustar
  • boabe de piper
  • boabe de ienibahar
  • sos de soia
  • usturoi granulat
  • fulgi de chilli
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de porc fiert in zeama de varza:

Spalam pieptul de porc,apoi il crestam bucati, lasand soricul intact (vezi foto).

Punem pieptul astfel crestat intr-o cratita, adaugam zeama de varza in care am pus boabele de mustar,piper si ienibahar si foaia de dafin.

Lasam sa fiarba la foc potrivit pana patrunde furculita usor in carne.

Scoatem pe o farfurie, cat este cald il stropim din abundenta cu sos de soia, presaram usturoi granulat si fulgi de chili.

Punem la frigider si cand s-a racit servim cu gogonele murate.

Pofta buna!

 

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de porc fiert in zeama de varza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

Rocsi 1

22.12.2013, 11:43

Fain de tot

Krystyan Trendy 1

22.12.2013, 13:23

bun bun

Panacris 1

23.12.2015, 13:13

Exact a;a o bucata de piept am si eu. Aterzieaza direct in oala

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Chec savarina cu frisca si capsuni
  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!