Piept de porc fiert in zeama de varza

de Valclaudia in Porc, 22 Dec 2013 | 5670 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • piept de porc
  • zeama de varza
  • 1 foaie de dafin
  • boabe de mustar
  • boabe de piper
  • boabe de ienibahar
  • sos de soia
  • usturoi granulat
  • fulgi de chilli
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de porc fiert in zeama de varza:

Spalam pieptul de porc,apoi il crestam bucati, lasand soricul intact (vezi foto).


Punem pieptul astfel crestat intr-o cratita, adaugam zeama de varza in care am pus boabele de mustar,piper si ienibahar si foaia de dafin.


Lasam sa fiarba la foc potrivit pana patrunde furculita usor in carne.


Scoatem pe o farfurie, cat este cald il stropim din abundenta cu sos de soia, presaram usturoi granulat si fulgi de chili.


Punem la frigider si cand s-a racit servim cu gogonele murate.


Pofta buna!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de porc fiert in zeama de varza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Hair Clipper 41mm

- 32 %
249.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

Rocsi 1

22.12.2013, 11:43

Fain de tot

Krystyan Trendy 1

22.12.2013, 13:23

bun bun

Panacris 1

23.12.2015, 13:13

Exact a;a o bucata de piept am si eu. Aterzieaza direct in oala

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

6520 puncte

Lau

Lau 9

6410 puncte

Rocsi

6390 puncte

MotanLaOale

5270 puncte

Panacris

4290 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciorba de burta

de Adi 4

ieri la 12:20

Sandvis Caprese

de RODIMUR 5

pe 22.06 la 23:15

Milkshake de piersici si banane

de vasimur 3

pe 22.06 la 18:35

RETETA RECOMANDATA
Porcheta cu salvie si cascaval