Mancare de castarveti murati cu carnita de porc

de nyana in Porc, 19 Dec 2009 | 2627 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1/2 carne de porc (pulpa)
  • un castron mediu de felii de castravete murat(in saramura) sau 10 castraveti medii
  • 4 catei de usturoi
  • 1 lingura de pasta de tomate
  • 5 cepe potrivite
  • 1 leg marar
  • ulei, sare , piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de castarveti murati cu carnita de porc:

Se caleste carnea taiata bucati, apoi se pune peste ea ceapa taiata si se caleste, se adauga o cana de apa si se fierbe pana cand carnea este fiarta pe jumatate, apoi se pun castravetii si se fierbadaugandu-se apa pana fierb. Se pune usturoiul si se lasa la fiert pana se face ca un sos.


Se pune bulionul se mai lasa un pic la fiert si se adauga la sfarsit mararul si piperul si sarea dupa gust.


POFTA BUNA

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de castarveti murati cu carnita de porc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 20 %
149.99 lei
119.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (1)

pana_luminita 1

19.12.2009, 21:10

nu am mancat pana acum , dar merita incercata poate sapt viitoare o bagam in meniu

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

oanapl

5240 puncte

mihaelar63

5040 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pizza lacto-vegetariana

la 06:16

Varza rosie calita cu otet balsamic

de Anett 4

ieri la 20:45

Conopidă gratinată

de RODIMUR 4

ieri la 19:21

Dovleac copt cu scortisoara si miere

de Adi 4

ieri la 18:31

RETETA RECOMANDATA
Gulas de porc cu fasole galbena pastai