Piept de pui crocant

de Miha in Pui, 19 Aug 2009 | 5994 vizualizari

COMENTARII (7)

ANCA 1

20.08.2009, 11:15

suuupeeer!!!!

Miha 1

20.08.2009, 13:32

Am mai facut retete asta cu ceva vreme in urma,dar am maruntit fulgii de porumb mai tare.Acum i-am pus aproape intregi,i-am sfaramat doar cat i-am strans o data in pumn. Si e mult mai bun si mai crocantzos.

Oana 1

20.08.2009, 20:41

Mmm, pe placul lui Vlad, sa crantzane! n-am mai facut nici eu de muuuult cu fulgi! cred ca o sa fac in curand

Anamaria7 1

24.08.2009, 23:07

chiar azi ti-am incercat reteta! e suuuuuper buuuun l-am papat cu conopida fiarta peste care am pus sos tzatziki

Miha 1

25.08.2009, 00:00

Pfooaaaa...ce bunatate ai papat tu azi Anamaria.

Oana 1

27.08.2009, 15:21

Am facut si eu aseara, delicios!!! si langa un piureut, bun-bunut!

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Piept de pui aromat cu cartofi aurii