Piept de pui crocant

de Miha in Pui, 19 Aug 2009 | 3738 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 2 oua
  • sare si piper dupa gust
  • 1 lingurita boia de ardei
  • 2 linguri de faina
  • 100 g fulgi de porumb
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui crocant:

Ouale se bat bine impreuna cu sarea,piperul si boiaua de ardei. Se adauga faina si se omogenizeaza.



Fulgii de porumb se macina grosier.



Pieptul de pui taiat in bucati se trece prin amestecul cu ou si faina,pe ambele parti,apoi prin fulgii de porumb.



Se prajesc in uleiul bine incins,eu am folosit de palmier.Cand sunt gata se scot pe hartie absorbanta.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui crocant" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

Anamaria7 1

24.08.2009, 23:07

chiar azi ti-am incercat reteta! e suuuuuper buuuun l-am papat cu conopida fiarta peste care am pus sos tzatziki

Miha 1

25.08.2009, 00:00

Pfooaaaa...ce bunatate ai papat tu azi Anamaria.

Oana 1

27.08.2009, 15:21

Am facut si eu aseara, delicios!!! si langa un piureut, bun-bunut!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

8490 puncte

Constelatialeu

7650 puncte

RODIMUR

7180 puncte

mirela0911

6460 puncte

Rocsi

5000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Ciulama de pui cu smantana