Pulpe de pui marinate in iaurt cu legume si ciuperci la cuptor

de Valclaudia in Pui, 12 Iun 2016 | 5799 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 pulpe de pui superioare
  • 1 zucchini
  • 200 gr. iaurt gras
  • 200 gr. ciuperci de roua
  • 1 ceapa verde
  • 2 rosii mari
  • sare si piper dupa gust
  • marar verde proaspat tocat
Portii: 3
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui marinate in iaurt cu legume si ciuperci la cuptor:

Indepartam pielea de pe pulpele de pui apoi le clatim in apa rece si le punem in castron.

Peste pulpe punem iaurtul si ceapa verde tocata, adaugam sare si piper si ungem cu iaurt pulpele pe toata suprafata.

Dam carnea la rece pentru cel putin o ora.

Preincalzim cuptorul la 200 grade.

Asezam in tava de inox ciupercile de roua curatate si spalate in mai multe ape, apoi punem pulpele de pui, turnam tot iaurtul in care au stat la marinat iar deasupra punem bucatele de zucchini si felii de rosii.

Acoperim tava cu staniol si o dam la cuptor pentru 45 minute.

Dupa scurgerea acestui timp indepartam staniolul si lasam tava in continuare la cuptor sa se usuce usor legumele care sunt deasupra pulpelor.

Scoatem tava din cuptor, presaram marar verde si servim.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui marinate in iaurt cu legume si ciuperci la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

AndrutzaP 1

13.06.2016, 09:28

Rahela Velicu 1

13.06.2016, 22:24

foarte gustoasa!

NicoletaNicol 1

20.03.2017, 13:55

Eu nu înțeleg de ce scrii Zucchini și nu in limba romana dovlecel asta mă enervează cel mai mult ca exista câte o rețetă in care un, o, deșteaptă aruncă cate un cuvânt in altă limbă dacă scrii o rețetă cel puțin scri-o in o singura limbă să poată să înțeleagă toată lumea de multe ori gasesc greșeala asta în rețete

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Piept de găina în crustă crocantă la cuptor