Pulpa de pui umpluta servita cu garnitura de orez

de nico15 in Pui, 4 Iul 2012 | 5679 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 g pulpa pui
  • 30 g de telina
  • 30 g de morcov
  • 30 g ceapa
  • 20 g de ciuperci
  • 100 ml de unt
  • sare, piper
  • vin alb
  • ulei,
  • verdeata
  • 100 g de orez
  • verdeata
  • 1 galbenus de ou
  • 50 g de cascaval
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de pui umpluta servita cu garnitura de orez:

Pulpa de pui se spala si se va flamba, dupa care se va clati din nou, dupa care vom trece la dezosare dupa cum urmeaza: pulpa se dezoseaza de os in partea superioara, cautandu-se ca sa ramana osul pe ciocanel, se va desprinde putin carnea de pe osul inferior dar nu se va duce prea adanc cu cutitul in asa fel incat carnea sa ramana ferma pe os. Dupa ce am facut aceasta operatiune vom cauta sa aplatizam cat mai mult pulpa(partea superioara) drept pentru care vom adauga folie de plastic si vom batea cu ciocanul pentru snitele.

Legumele se vor taia brunoise si se vor trage la tigaie in unt si ulei, adaugam sare, piper, verdeata si cascaval ras. Dupa aceea vom adauga si un galbenus de ou pentru a se lega cat mai bine farsa noastra.

Cu farsa respectiva vom umple pulpa noastra iar aceasta va fi invelita in folie de aluminiu pe care am adaugat ulei si pusa intr-o tava care va fi data la cuptor la T180 de grade 30 de minute, dupa expirarea timpului se va scoate folia si se va mai trage la tigaie pentru a prinde fata preparatul nostru.

In tigaia in care s-a prajit pulpa vom face dressingul pentru a servi pulpa dupa cum urmeaza, vin alb sec facem deglasarea adaugam roux (2 cubulete de unt date prin faina ) si herbe de province, aceasta se va servi cu preparatul nostru.

Pentru garnitura putem folosi: orez, cartofi natur sau paste.

Eu am folosit orez si am facut un orez simplu si care am adaugat restul de legume pe care le-am sotat in unt si care au ramas de la umplerea pulpei.

Pofta Buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de pui umpluta servita cu garnitura de orez" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec aperitiv cu bacon, anghinare, ciuperci de pădure și castraveți murați

ieri la 21:01

Chec aperitiv cu somon afumat și ardei copt

ieri la 18:21

Lasagna speciala

pe 21.06 la 22:03

Creveti in sos de unt si vin

pe 19.06 la 18:19

TOP
utilizatori

Panacris

2550 puncte

Rocsi

2116 puncte

Catalina L

1825 puncte

Valclaudia

1578 puncte

MotanLaOale

1552 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Copănele de pui umplute cu ciuperci, în sos de smântână