Piept de pui cu ceapa verde si branza caciotta

de Bya Ralu in Pui, 21 Apr 2015 | 4276 vizualizari

 

Caciotta este o branza mai moale italieneasca

 

INGREDIENTE

  • piept de pui
  • 1 fir de ceapa verde
  • unt
  • 50 ml vin rose
  • branza caciotta
  • sare/piper alb
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui cu ceapa verde si branza caciotta:

Pieptul de pui se taie cuburi potrivite, se pun intr-o tigaie wok cu un cub de unt la prajit.

Se adauga dupa cateva minute vinul rose,se lasa pana se evapora alcoolul si se adauga ceapa verde taiata feliute.

Se lasa sa se rumeneasca pieptul de pui bine (si sa se faca) daca mai este nevoie se mai adauga putin unt.

Se condimenteaza si se adauga bucatiile de branza Caciotta taiata cuburi si o felie de unt.

Se amesteca bine si se serveste cald.

TIPS-URI

1

se orneaza cu patrunjel proaspat

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu ceapa verde si branza caciotta" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Legume umplute cu piept de pui