Piept de pui cu smantana si ciuperci

de miremirc in Pui, 20 Mai 2012 | 14911 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente :
  • 1 piept de pui
  • 1 ceapa
  • 250 ml smantana
  • 1 borcan mic cu ciuperci (280 g)
  • 1/4 lgt seminte chimen (optional)
  • 1 lg faina
  • 2-3 lg unt
  • 2 catei de usturoi
  • curry
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui cu smantana si ciuperci:

     Topim untul, apoi adaugam ceapa taiata . Calim cateva minute, apoi adaugam pieptul de pui taiat cubulete mici, sarea, piperul si lasam pe foc, timp de 5 minute, timp in care mai amestecam din cand.

Adaugam ciupercile si mai lasam 10 minute pe foc , amestecand din cand in cand.

Presaram curry si omogenizam.
Luam de pe foc si turnam in fir subtire peste pieptul de pui , smantana amestecata cu faina si cu putina apa.

  Punem din nou pe foc, timp de 3-4 minute.La sfarsit de tot adaugam usturoiul trecut prin presa .

  Servim pieptul de pui cu smantana langa o portie de mamaliguta sau piure de cartofi si o salata de cruditati sau chiar muraturi.

    Va doresc pofta buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu smantana si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Aripi de pui pane