Orez cu ciuperci si pulpe de pui la cuptor

de Adrian2016 in Pui, 15 Dec 2016 | 10782 vizualizari

 

O mancare delicioasa, lipicioasa si usor de facut.

 

INGREDIENTE

  • 200 gr de orez
  • 200 gr de ciuperci conserva
  • 1 lingurita de delikat
  • 1 ceapa mare
  • 1 morcov
  • 8 pulpe
  • 100 gr de vin rosu
  • condimente de pui kotanyi
  • 50 ml ulei
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Orez cu ciuperci si pulpe de pui la cuptor:

      Pulpele le curatam, le spalam si le punem intr-un castron; peste ele adaugam uleiul, sare, piper, condimentele si vinul rosu. Le lasam la frigider 20 de minute. Le asezam intr-un vas de yena si le dam la cuptor la 200 de grade C, pana se rumenesc. 

      Orezul se fierbe intr-o oala cu putina sare. La 1 litru de apa, punem 100 gr de orez. Separat, curatam ceapa si morcovul, le taiem marunt si le calim cu putin ulei. Cand orezul a fiert, il scurgem de apa,adaugam peste el ceapa calita, morcovul si ciupercile scurse din conserva. Adaugam o cana de apa si o lingurita de delikat si-l lasam sa fiarba 10 minute. Pofta buna!

TIPS-URI

1

Puteti folosi in loc de orez normal, orez prefiert la punga care se face mult mai repede.

2

In loc de ciuperci din conserva, puteti folosi ciuperci proaspete.

3

Se serveste alaturi de muraturi sau salate.

Daca ti-a placut reteta noastra "Orez cu ciuperci si pulpe de pui la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (29)

laura_n 1

22.12.2016, 11:49

De nerefuzat! Binee, Adi! Bravo!

Adrian2016 1

21.02.2017, 17:00

multumesc Laura

oanapl 1

28.02.2017, 12:26

Bunaaa!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu fructul pasiunii

ieri la 18:49

Gogosi pufoase, reteta mamei

de laura_n 7

ieri la 17:06

Tort sarat cu mazare si crema de branza, un aperitiv festiv si gustos

de Rocsi 9

pe 17.04 la 21:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui la tigaie