Piept de pui cu fulgi de porumb

de miremirc in Pui, 29 Noi 2011 | 15254 vizualizari

 

by bitza

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui cu os
  • 1 lg smantana
  • 1 lg ulei
  • 1 lgt mustar
  • 3 catei usturoi
  • sare
  • piper
  • boia dulce sau iute
  • 200 g fulgi de porumb
  • 2 lg usturoi granulat
  • 1 ou
  • 5 lg faina
  • 100 ml lapte
  • sare
  • piper  
  • 300 ml ulei pentru prajit
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui cu fulgi de porumb:

Dezosam pieptul de pui si il taiem bucati mai mici; intr-un bol amestecam smantana, uleiul, mustarul, sarea, piperul, boiaua dulce (eu am facut pentru copii) sau iute si cateii de usturoi pasati. Prin acest amestec trecem fiecare bucatica de piept de pui, le asezam intr-o punga si dam la frigider pentru 3-4 ore.


Dupa ce au trecut cele 3-4 ore de macerat, pregatim intr-un castron : batem oul cu ajutorul unei furculite, adaugam cate o lingura de faina, cate o lingura de lapte pana le finalizam . adaugam sare si piper dupa gust. Fulgii de porumb i-am bagat in robotul de bucatarie pentru a-i marunti si i-am amestecat cu usturoiul granule.


Intr-o tigaie punem uleiul la incis pe foc. Pieptul de pui il dam prin amestecul cu ou, apoi prin fulgii de porumb si ii asezam in tigaia cu ulei ; ii lasam la prajit la foc mic pana se rumenesc pe ambele parti.


Se scot pe un servet absorbant pentru a lua excesul de uleiul. Se servesc lanaga o portie de carofi prajiti, piure de cartofi, orez fiert si o portie de ketchup dulce sau iute.


Va doresc multa pofta. Sunt un fel de KFC de casa :D

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu fulgi de porumb" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

gaby_gabytza 1

30.11.2011, 14:17

place

oana_pisicutza16 1

14.04.2012, 21:12

bun bun

babi5 1

18.11.2013, 17:28

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui crocant